Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Terör örgütü PKK’ya yönelik İtalya, Fransa ve Belçika’da düzenlenen operasyonların ardından, Avrupa Parlamentosu üyesi Fransız Milletvekili Jose Bove, ortaya çıkarılan PKK kampından Fransız polisinin haberi olduğunu ve bu kampta düzenlenen toplantılara katıldığını söyledi.
KAMPLARDAKİ TOPLANTILAR KATILDIM
Strasbourg’daki Avrupa Parlamentosunda bir grup milletvekili ile terör örgütüne destek vermek için toplantı yapan Fransız Parlamenter Jose Bove, seçim bölgesi olan Larzak Ovası’nda (Fransa'nın güneyinde bir bölge) PKK’nın eğitim kampları olduğunu kabul ederek, bu kamplardaki toplantılara bizzat katıldığını söyledi.
ÖRGÜT SORUMLUSU YAKIN ARKADAŞI
Küreselleşme karşıtı olarak bilinen Avrupa Parlamentosu milletvekili Fransız Parlamenter Jose Bove, Fransız güvenlik birimleri tarafından 26 Şubat 2010 tarihinde tutuklanan terör örgütü sorumlularından Mehmet Ali Doğan’ın yakın arkadaşı ve komşusu olduğunu kaydetti.
Silahlı eğitim verildiği iddia edilen çiftliği bulma konusunda kendisine yardımcı olduğunu, 10-15 senedir yaz aylarında çiftliğe gelen çok sayıda Kürt gencinin burada eğitim aldıklarını bildiğini belirten Bove, kendisinin de bizzat bu eğitim kampına konuşmacı olarak katıldığını açıkladı.
OPERASYONLARI ELEŞTİRDİ
Fransa, İtalya ve Belçika’da terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonları eleştiren ve örgütün Avrupa üst düzey sorumlularının yakalanmasını "cadı avı" olarak nitelendiren Fransız Parlamenter Jose Bove, PKK’lı teröristlere silahlı eğitim verildiği iddia edilen Larzak Ovası’ndaki kampta sürdürülen faaliyetlerden Fransız güvenlik birimlerinin haberi olduğunu, Mehmet Ali Doğan’a ait çiftliğe bir kilometreden daha az mesafede Fransız ordusuna ait askeri bir birlik bulunduğunu öne sürdü.
ETA'NIN ARKA BAHÇESİ
Terör örgütü PKK kadrolarına silahlı eğitim verildiği belirtilen ve Fransız Parlamenter Jose Bove’nin seçim bölgesi olan Larzak Ovası, terör örgütü ETA’nın arka bahçesi olarak biliniyor.
Bu arada, Fransız güvenlik birimlerinin terör örgütünün yayın organı Roj TV’ye yönelik Paris, Strasbourg ve Orleans’ta operasyon gerçekleştirdiği bildirildi. Soruşturma kapsamında 10 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.
ensonhaber.com
13-03-2010, 18:47
asilhan_35
bir gün kucaklarında patlayacak haberleri yok köpek soyları
13-03-2010, 19:03
becericin
ya zaten
bu bilinen birşey
maksat
atatürkün çizmesinin
hala popolarında izi ve acısı var
tabiki buna karşılık yapacakları budur
nederler
ayıdan post gavurdan dost olmaz
bizim siyasetçilerde ne varsa avrupa birliğinde alın bizide diye iki gözü iki çeşme aglıyorlar
evvele içimizdeki vatan hainlerini bulup imha etmek
13-03-2010, 20:07
atakurtul
Bunların hepsi köpek
13-03-2010, 21:01
toycan
insan neye kızıyor biliyormusunuz içimizdeki gavurlara yada dansözlere birgün ermeni birgün solcu birgün sağcı birgün kürt herbirbok olan o şerefsizlere adma bir çift koca memeye bilmem neyaparım diyor ama en itibarlı adam bunlar maaşları ödendiği sürece gavurun iti ama bunları korkutan mağlup eden adam ATATÜRK ve anlayışı düşüncesi biz gercekten ata yı anlarsak söylediklerini uygularsak korkacak birşey yok okuyun gençliğe hitabeyi okuyun nutuk veya mücadele anılarını bakın nekadar gercekci neler başarmış gavurlar onu niye sevfmiyor heryerden en önemlisi gönlümüzden neden söküp atmak istiyor hatta şerefsizin birine film yaptırma cesaretini bile buluyor anası yaşta karıyla yatan o pezevenk satılmışa gereken dersi vermek için ATA yı anlayalım vatan bizim değerini bilelim yeter birde memleketi bu durumdan kurtardık mı Büyük iskender
Pers İmparatorluğu'nu yıkarak Yunanistan'dan Hindistan'a kadar uzanan büyük bir coğrafya parçasının hakimiyetini ele geçirip imparatorluk kurmuş, eski Yunan uygarlığının doğuya yayılmasında etkili olmuş ve efsanevi bir kahramana dönüşmüş olan Büyük İskender, felsefenin duayeni sayılan ve batı düşüncesinin en önemli filozofundan biri olan Aristo'ya bir mektup yazar ve kendisine görüş bildirmesini ister:
"Zaptettiğim Topraklardaki İnsanları Hakimiyetim Altında
Tutabilmek İçin Neler Yapmalıyım?
1- Ülkenin İleri Gelen İnsanlarını Sürgüne mi Göndereyim?
2- Ülkenin İleri Gelen İnsanlarını Hapse mi Atayım?
3- Ülkenin İleri Gelen İnsanlarını Kılıçtan mı Geçireyim?"
Aristo'nun tespiti şöyle olur:
1- Sürgünde Toplanıp Sana Karşı Başkaldırırlar,
2- Hapishaneler Militan Yuvası Olur, Kontrolden Çıkar,
3- Onlardan Sonraki Kuşak İntikam Hırsıyla Büyür, Tahtını Sallar
Çözüm olarak da şu nasihati verir:
İnsanların Arasına Nifak Tohumları Ekeceksin,
Birbirleriyle Savaşınca Hakem Olarak Kendini Kabul Ettireceksin,
Ama Anlaşmaya Giden Bütün Yolları Tıkayacaksın.
Tanıdık geliyor mu?
"Gericilere hoşgörü göstermek yüce bir terbiye göstergesi değil, bir ulusun mutluluğuna, onurununa, namusuna göz dikenlere hoşgörüdür ki, hiçbir süre, hiçbir kişi buna izin veremez!"
"Bir topluluğun ulus olabilmek için kesinlikle eğiticilere, öğretmenlere gereksinimi vardır."
Mustafa Kemal Atatürk *
13-03-2010, 23:31
draculu45
allah bunların belasını versin köpek soyu fransızlar
14-03-2010, 01:30
sercol
allah isla etsin hepsini bitmedi köstebek yuvaları
14-03-2010, 03:35
beydemir
arkadaşlar bunların inanın bize hiç bir zararları olamaz bunlar sadece köpek gibi ürdükleriyle kalırlar biz içerde millet olarak bir bütünleşebilsek hepimiz ayrı bir tarafa çekiyoruz yargı bir tarafa çekiyor, asker bir tarafa çekiyor,muhalefet bir tarafa çekiyor,hükümet bir tarafa çekiyor, alevisi bir tarafa, sünnisi bir tarafa kürdü bir tarafa vs.vs. saymakla bitmez inanın bu kadar çekmeye başka bir ülke olsaydı çoktan yok olmuştu inanın biz bi bütünleşebilsek dış devletler sadece köpeklik yaptıklarıyla kalırlar