arkadaşlar yurtdışından bir tane becker navigasyon geldi.buna uygun türkiye haritası arıyorum.yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.
Printable View
arkadaşlar yurtdışından bir tane becker navigasyon geldi.buna uygun türkiye haritası arıyorum.yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.
tomtom haritaları uyarmı bilmem ama googlede tomtom navigasyon diyerek arat bulursun
malesef arkadaşım olmadı.dün bu işlerden biraz anlayan bir arkadaş cihazın windovs olduğunu map dosyası attığı.hatitaların göründüğü ancak gps sinyalinin alınmadığını söyledi.nasıl yapabiliriz.tşk.ederim.
Merhabalar, bana e-mail atın sorunuuzu çözeyim. Teşekkürler herkese iyi günler. :)
iyi geceler arkadaşlar.baya bir süre önce açmış olduğum konuyla ilgili hala bir çözüm bulamadım.geçenlerde eski yüklü harita ile yola çıktım.her taraf değişmiş.baya zorlandım.bu cihaza hangi güncel haritayı atabilirim.cihaz becker 7934 içinde mio map v3 diye açılıyor 2009 yılı igo 8 yükledim.harita olarak sadece bu tarih çalışıyor.güncel harita yı yüklediğimde çalışmıyor.hata veriyor.acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.