Ford Focus 2.0 Sport Trend mi? yoksa HONDA Si mi ? Şahin'i satcam sonunda :D :common001:
Printable View
Ford Focus 2.0 Sport Trend mi? yoksa HONDA Si mi ? Şahin'i satcam sonunda :D :common001:
focusun 2 bin motorunu tavsiye etmem çözümlenmeyecek arızalara neden oluyormuş, ama ford focus 1.6 baya tutuluyor, honda yerinede toyota corolla yeni versiyon , bana göre tabiki
ayağımı yerden kesisinde hangisi olursa olsun ama masraflı olmasın :)
ya ekonomik ve gidiş açısından bana en uygun 2.0 focus geldi..biraz modifiye biraz gidiş açısından çok iyi birşeye benziyor.Birkaç kişiye sordum nasıl falan diye bu ghia'ları var 1.8 onlar çok iyi diyolar ve aracı alan satmak istemiyo..bakalım zaman ne gösterecek..
2,0 denilen 2000 motordur...mtv vergisine internetten bakın...şayet aracın modeli 2003 ve daha yeni ise vergisi 1000 tl civarı yada üzerinde olacaktır. yani ayda 80-90 tl vergi yazın...fordun parçalarını bilmiyorum ama hondanın pahalı olduğunu söylemişti tamircim...
bunuda internetten kontrol edebilirsiniz...ve şöyle düşünün; hiç kaza yapılmasa dahi araba mutlaka bakıma girecektir...yağı suyu balataları , belli bir zamandan sonra baskı balatası değişecektir...bu parçaların fiyatlarını öğrenin...kaza yapabileceğinizi farzederek kapı, tampon far fiyatlarını öğrenin...mesela...
selametle...
arkadaşlar elimde 10<24lü dijitürk uymlu next santral var blok bina için almıştım elimde fazla kaldı ihtiyacı olan arasın acilll....tel 05345986435
valla osman açıklaman ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim ben bu açıdan hiç düşünmemiştim bazı arkadaşlarıma sordum ve gayet memnun olduklarını öğrendim kolay kolay arıza yapmayan ama yaptığı zamanda sağlam arıza çıkaran bir araçmiş..Bakalım şimdilik askıda kaldı.Sadece fikir almak istemiştim gayet açıklayıcı olmuşsun TEŞEKKÜR EDERİM..
tabiki HONDA yada Mutsubıshı LANCER
bineceksen Japon arabasına binip güç ve sağlamlığı göreceksin. Fordda gelince 1.6 snı al ama yınede JAPON
volkan arkadaşım yorumun için teşekkür ederim..Bana kalsa bi 1.6 İES falan istiyorum da peder bey pek olumlu bakmıyor..Bende hoşuna gidecek 1-2 araba buluyorum..Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak..yada bi toyota corolla VVTİ falan :D
tabiki honda