:computer: arkadaşlar emu hazırlamak için gerekli purogramın adıne nereden bulabilirim.. ?:computer:
Printable View
:computer: arkadaşlar emu hazırlamak için gerekli purogramın adıne nereden bulabilirim.. ?:computer:
BU program sayesinde çok hava atanlar oldu .adamlar turkiyeye yazılımı ben veriyorum diyormuş :) arkadaşlar alın ögrenin herkes sır gibi saklıyor nasıl yapıldıgını aslında çok basit keys bölümü var oradan keyleri degiştirip analize tıkladıgınız zaman yazılım tarihi yeni olmuş oluyor :) bu sekildede her gun tnt depoda yazılımları görebilisniz.tnt depo bile karman corban olmuş:)
Bu programı bir yerden alan yazılımcı oluyor ve turkiyeye yazılım verdigini söyluyor:)
Radiac programı dosya olarak, kullanım klavuzuda hemen paylaş sitesinden verilmiştir
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Desene bir çok yazılımcı daha olacak...:) Hadi bakalım kolay gelsin...:)
4mb olmasına ragmen foruma koydum bakalaım kaç kişi indirecek.EE milet tutturmuş yazılımcıyım suyum buyum diyenlere en son cevap bu olacaktır:)Alıntı:
TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler
işte arkadaşlar ben yazılım yapıyorum diyenlerin kullandıgı program şimdi bu saatten sonra herkes yazılımcı olur artık
Şimdiden 13 kişi olmuş...:) Yeni yeni yazılımcılar gelecek...:clap2: Her siteye verin ama ayıp olur yoksa...:puah: :puah: :puah: Biri çıkıp birde polsatı fixlerse ohh deyme keyfimize...:sunglasses2:Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Program rekor kıracak 28 olmuş:):clap2: :clap2: :computer:Alıntı:
TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar teşekkür ederim
Ben 3,5 saniyede indirdim. :D (6Mbit/s)