Olağanüstü Genel Kurul 17-18 Haziran’da
Başkanımız Aziz Yıldırım’ın görevi bırakmasının ardından Fenerbahçe Yönetim Kurulu yaptığı toplantı sona erdi. Toplantı sonrası açıklama yapan Kulübümüz Başkanvekili Nihat Özdemir, olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını ve başkanlığa aday olmayacağını söyledi.
Toplantı sonrası açıklama yapan Başkanvekilimiz Nihat Özdemir, olağanüstü genel kurulu aldıklarını ve genel kurulun 17-18 Haziran’da bu tarihte çoğunluk sağlanamaması durumunda 24-25 Haziran tarihlerinde yapılacağını söyledi. Nihat Özdemir, başkanlığa aday olmayacağını da belirti.
Mevcut kadromuzdaki sözleşmeleri sona eren bütün oyuncuların sözleşmelerini uzattıklarını belirten Başkanvekilimiz Nihat Özdemir, "Sadece Nobre Beşiktaş’a gitti. Önümüzdeki hafta Salı günü yönetim kurulu olarak toplanacağız ve bu sürede gerekli çalışmalar yapılacaktır. Teknik direktör ve transfer konusunda çalışmalar devam edecektir. Ama önümüzdeki hafta daha hızlı aktif şekilde devam edeceğini düşünüyorum."
Yönetim kurulumuzun tüzüğe göre hareket ettiğini belirten Nihat Özdemir, "Önümüzdeki haftaya kadar hoca ve alınacak oyuncular hakkında açıklama yapılmayacaktır" dedi.
Nihat Özdemir, daha önce yönetimin kendi başkanlığında göreve devam edeceği yönündeki haberler için şu açıklamayı yaptı:
"Uzun zamandır Fenerbahçe yönetiminde görev yaptım. Bana yaptığım röportajlarda, söyleşilerde ’Başkan olacak mısınız?’ diye sorular soruldu. Bu sorulara ’Benim hayat felsefemde Fenerbahçe başkanlığı geçmemektedir’ diye ifade ettim. Fenerbahçe başkanlığına aile ve iş hayatım fırsat vermemektedir. Sayın Aziz Yıldırım’dan sonra Fenerbahçe Başkanlığı yapmanın da zor olacağını biliyorum" dedi.