sen ister açılım yap ister ne yaparsan yap bu dağdaki soysuz itler yapacağından geri kalmayacak kimse kimseyi kandırmasın şimdi biliyorum formdan arkadaşlar çıkacak silah şiddet çözüm değil diyecekler ben size tek bir şey söyleyeceğim tüm şerefimle bunlara vatanı kendi ellerinle altın tepsi ile önlerine sun bu itler yine bir şeyleri bahane edip senin askerini öldürecekler bunların derdi kaygısı toprak eşitlik özgürlük fakirlik değil tek dertleri türkiye cumhuriyetini hazmedememek ve bu memlekete nasıl hainlik yaparımda anaları gözü yaşlı çocukları babasız bırakırım ama bunları azdıranlar utansın dağdan gelip burada halay çeken,askerimin kanına ben dünyaları feda edecek iken sadece10 ay göstermelik ceza verenler utansın pkk yı muhattap almak zorundasınız diyarbakır kalemiz hodri meydan diye konuşmalara izin verenler utansın benim memleketimde her gün şehit verilirken şerefsiz pkk ile değilde vatanı için seve seve ölüme gitmekten kaçmayan tsk mensupları ile uğraşanlar bu da yetmezmiş gibi onları darbeci olarak ilan edip memleketimizin içinde bulunduğu kaosu unutturmaya çalışanlar utansın ama emin olun bir gün tarih bu utanmasını dahi bilmeyenlerden hesap soracaktır şimdi arkadaşlar orduyu darbeci cami bombalayan vatan haini olarak göstermeye çalışan zihniyete sesleniyorum hepinizi bir araya getirip toplasam sizler vatanı için şehit olan askerimin tırnağı dahi olamazsınız yazıklarolsun bin kere yazıklar olsun!:mad2::mad2::mad2::mad2: