-
d smartı iptal etmek
Ya bu akşam sıyırdım oturdum dedimki filim seyredeyim d smart filimleri
cehennem silahı 2
kedi kız
batman dönüşü
ve bir kaç saçma sapan filim
sinirlendim d smartı iptal etmek istedim aradım cevaba hazır olun
40 ytl para istiyorlar birde ödediğim filim paketi var.........
Telefondaki kızcağız bana banka no su vermek istedi ben ödeme emri istedim
kızcağız afalladı haklıydınız aydın doğan üye olmak istiyenlere iyi düşünsün
-
çok haklısın adamı üye yapana kadar hizmet adilerr
-
ben 2 hafta önce üye oldum çok memnunum.hiç sıkıntım yok.kanallarda çok güzel.zaten maç kanaları yeter de artar
-
bende bıktım,.. 16.99 dan üye idim yıllık yıl dolmadan 2 TL. benden habersiz zam yapmışlar.. Çıkmak istiyorum bendende mi talep ederler acaba..
-
bende üye olmuştum.30 tl.dediler her ay 45 tl.gelmeye başldı.iptal ettirdim,100 tl ceza kestiler.tam dolandırıcı bunlar.lanet olsun.
-
bilinçli tüketici olunursa kimse kimseyi dolandırmaz
taahütlü üye olucaksın baştan sonra ortasında çıkıcaksın ceza alınıca da karşı tarafa dolandırıcı damgası vurucaksın bu adil değil
-
bana daha fatura gelmedi.gelsin inşi dedikleri gibi 37.49 tl gelir.kaç kere konuştum.müş. hizmetleriyle.ben ne yapayım interneti iptal ettirmek istiyorum.450 tl istediler.bu adil mi? bence d-smarta şükredin siz bu kadar istemiyor bizden.24 ay olucağınıza benim gibi 12 ay taahüt verin ve çıkmayın.digiturk gibi 24 ay taahüt verirseniz iptal ettirmek külfetli olur.ben bitmesini bekledim.bitince de hemem d-smart aldım.bakalım faturaya öyle konuşum.ay sonunda.
-
ALLAH belasını versin böyle bir kurumun 3 Aydan beri uğraşıyorum D-smartı iptal ettiremedim.. 2 Adet APS ile yazı gönderdim 2-3 kez fax çektim elimize ulaşmadığını söylediler,en son gönderdiğim eline ulaşınca bana telefonuma SMS ile ne gönderdiler dersiniz,, " Gönderdiğiniz iptal yazısında ıslak imzanız olmadığından dolayı işleminiz gerçekleştirilememiştir.. " Gülermisiniz ağlarmısınız Dsmart online işlemlerden fatura görüntülemeye giriyorum 3 Aydır fatura bilgim de gözükmüyor anlaşılan iyi bir fatura ödettirecekler.. Böyle rezil bir kuruluş görmedim.. Bir telefonla aktif olan Dsmart üyeliği onlarca yazı mail fax ve telefon görüşmeme rağmen hala işi yokuşa sürüyolar .. Tabiri caiz ise elimizi verdik kolumuzu kurtaramıyoruz.. Allah belalarını versin bir kez daha ıslak imzalı iptal yazısı göndereceğim bu sefer ne yumurtlayacaklar çok merak ediyorum.. Site üyeleri ile paylaşmak istedim..
Tşk.
-
tüketici kurumuna başvur dilekçe ile üyelikten çıkmak istedinizi dilekçe ile bildiriin.mahkemeye ver dsmartı üyelikten çıkmak için. bir daha paralı platfrom a girerken 2 .kere düşünün
-
En iyisi IP TV (Tivibu) veya normal bedava uydu alıcıları... Dolandırıcıklıkta 1-D-Smart 2-Digitürk 3-Teledünya almış başını gidiyor... Bir Türkiye paralı platformlarına (DS-DT-TD) bakın bir yabancı (SKY) platformlara bakın! Teknolojiden iyice soğuduk yani! :(