[B]Arkadaşlar Baff HD 2000 ile İlgili Yazılım , Kanal Listesi , Vb.Herşeyi Bu Konu İçinde Paylaşabiliriz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
cccam bu cihazda çalışıyormu?
ds takılıyor bende sende nasıl sorun yok
yok ustam ben kullandındım bu baff cihazı 2 ay zor dayandım çok sorunlu bi cihaz donma felan yapıyor sürekli sonra fişi çekmek zorunda kalıyorum çekip taktığımda açılmıyor bunun gibi pek çok sorunu var en son yazılımlarını bile yükledim pek bi faydası olmadı gittim dreambox- 800 hd pvr aldım bundan kat kat daha iyi sorunsuz..
bu cihazdan yeni aldım şu an dendemeler yapıyorum tecrübelerimi sizler paylaşırım...
yumatu üretiyo bu cihazı.YUMATU HD ile aynı cihaz.Kaç yazılım çıktı hala hd veya şifreli sd kanallarda donma mozaiklenmeler devam ediyor.bence cihazları geri toplasınlar paralarını milletin geri versinler bir şeyin düzeleceği yok
Arkadaşlar Ben Forumda Bu Cihaz İçin Açılmış Bir Konu İçerik Olmadığını Gördüm Ve Böyle Bir Konu Açmaya Bu Cihazdan Kullananların İhtiyacı Olan Programları Paylaşmaya Çalıştım.Takılma Mozaiklenme Olabilir Kimi Memnundur Kimi Değildir Orasını Ben Bilemem.Konu Açık Bu Cihazdan Olanlar Görüşlerini Fikirlerini Eksilerini Ve Artılarını İleride Bu Cihazdan Alacak Yada Almayı Düşünen Arkadaşlara Kılavuzluk Ederek Belirtebilirler.