video: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ile CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay Arasında Tartışma Yaşandı.
Aydın'da 30 Ağustos törenleri için protokolde yerini alan Vali Hüseyin Avni Coş, protokol üyeleriyle tokalaşırken, elini uzattığı CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, valinin elini sıkmadı.
Vali Coş'un törene geç kaldığını öne süren Atay, ''Sen padişah mısın? Nasıl gecikiyorsun? Bu kadar insan seni mi bekleyecek? Bugün 30 Ağustos, bir devlet töreni. Bu devlet töreninde, devletin valisi ol' diye tepki gösterdi.
Vali Coş, protokoldeki yerinden ayrılarak diğer milletvekilleriyle birlikte bulunan Fatih Atay'ın yanına gitti ve ''Hayır ben kendimi padişah zannetmiyorum. Ben ne dediğimin farkındayım. Hükümet ve devletin temsilcisiyim, valisiyim'' cevabını verdi.
Atay, ''Burada ne işin var? Hükümetin töreni değil, devletin töreni'' diyerek Vali Coş ile tartışmaya devam etti.
Çelenk koyma töreninin ardından Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanlığı'na yapılan ziyaret sırasında da ikilinin tartıştığı öğrenildi.
TARTIŞMANIN SEBEBİ 'ÖRDEK'
CHP'li Atay da Vali'nin daha önce kendisine "ördek" dediğini, törende bunun hesabını sorduğunu söyledi. Aydın Valisi ile CHP'li belediye başkanı arasında MHP'nin Başbakan'a yönelik astığı pankart nedeniyle de gerginlik yaşanmıştı. (Anadolu Ajansı) 13 dakika önce.. [
30-08-2010, 15:25
recep1903
Teşekkürler
30-08-2010, 15:45
hilalyıldız
S.A.Pislik her yerde pisliktir.Töreni bulandırmaya uğraşmış ama nafile,millet yutmaz.AEO.
30-08-2010, 16:01
alperen
bu adamlar milleti birbirine düşürmek için her türlü terbiyesizliği yapıyor peki hükümet chpli olsa idi chpnin mi valisi olacaktı bu adamlar ****ende aynı silahla sabah ülkücüyü öğleden sonra solcu vurup kardeşi kardeşe düşürdüler solcularda ülkücülerde bu ül***i seviyordu ama bunun gibi adamlar kardeşi kardeşe vurdurdu
30-08-2010, 16:36
ibalaban
Evet bu vali hükümetin valisi. Daha bir ay önce mhp'nin il binasına astığı pankartı kaldırmak istedi. Belediye araç vermeyince ta ilçelerden itfaiye aracı getirtip pankartı indirdiler. Onun gibi bir de kars valisi var ama şu an mahkeme kararı ile pankartı indiremiyorlar. Yani vali hükümetin valisidir. Halkın valisi değildir. Var mı aksini idda eden. Geçmişte gençleri birbirine düşüren sen sağcısın sen solcu, sen alevisin sen sünni, sen şusun sen busun diye kimlerdir. Hep fakir fukaranın çocukları birbirine düşürüldü. Hep ölenler hapis yatanlar onlar oldu. Duydunuz mu hiç bilmem kim zenginin çocuğu çatımada vuruldu. Olaylara karıştı. Ben duymadım.
30-08-2010, 16:50
alperen
zaten zenginlerin,paşaları,milletvekillerin çocuklarını duysaydık şimdiye kadar bu terör bin sefer bitmişti