Sorum şu Şans oyunlarından ikramiye kazandınızmı?.Ben ne sayısal nede piyangodan para kazanmadım yalnız iddaa dan arasıra alıyorum yaz siler madem böyle bölüm acıldı burada paylaşalım bakalım ..
Printable View
Sorum şu Şans oyunlarından ikramiye kazandınızmı?.Ben ne sayısal nede piyangodan para kazanmadım yalnız iddaa dan arasıra alıyorum yaz siler madem böyle bölüm acıldı burada paylaşalım bakalım ..
bende bir kere sayısaldan 4 tutturdum o kadar onu yatırdım kaybetmiştim hahaha
Ben kazı kazandan 1998 de 15 milyon lira kazanmıştım...:) Hiç hayrı olmuyor ama...ne demişler haydan gelen huya gider...:)
Bu zamana kadar tek bir kolsaati bile kazanamadık bırak ikramiyeyi.
millet kerizdi bize bırakacaklar o kadar parayı...o kadar hırsız var ki bize gelene kadar devede kulak kalıyo...
oyunlardan yana şansım yok
oynuyorum tutturamıyorummm
malesef ama 10 numara yatırmaya gidiyorum
söz büyü"k ikramiyeyi tutturursam
ayrım gayrım gibi olmasın ama sadece
yeşillere yani moderatorslere birer samsung D 600 hediye :8[1]:
Bak sen Mehmetin yaptığına...Banada buyük ikramiye çıksın...Bütün Mavişlere kol saati...En rolexsinden...:)
bize yok yani olsun be bizede çıkar inşallah bizde yeşil mavi farketmez :00000004:Alıntı:
mehmet Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar şimdi adam çıksa falan söylemezki akrabalarınımı çoğaltsın:00000004: :00000004:
umutla bekliyorum bir gün çıkar diye. ama henüz hiç yoklamadı.
Bugüne kadar ilk ikramiyemi spor totodan kazandım.O zaman için 1 yıllık maaşımı toptan almış oldum ve beni epey rahatlattı. İnsan umutla yaşıyor. Belki birgün çıkar diye yine oynuyorum. Hele bugünlerde çıksa iyi olur. Fazla istemiyorum. Beni biraz rahatlatsın yeter. İnşallah birgün forumda arkadaşlara da çıkar. Herkese Bol Şans Diliyorum..