Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
teknk özellikleri bu linkte..950 tl para vermeye değer mi sizce?
telefondada yok yok gördüğüm kadarıyla...
Printable View
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. |
Tanıtım Videosu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
En parlak ekran teknolojisi S8500 Wave sahip olduğu 3.3"lik Super AMOLED teknolojisi ile kontrast ve renkler hem daha parlak hem de daha güzel görünürken, aynı zamanda daha az enerji tüketiyor. Yani geniş ekranda dokunmatik teknolojisini kullanırken daha fazla bekle Ayrıca daha yumuşak bir görüntü sağlamakla birlikte resimler ve videoları açtığınızda sanki Full HD televizyon seyrediyormuş hissi uyandırıyor.
Samsung BADA İşletim Sistemi Samsung'a özgü özelliklerine sahip olmasının yanısıra içerisinde hazır gelen Market uygulaması ile telefonunuza ücretli, ücretsiz birçok program yükleyebilirsiniz. Açık kaynak kodlu işletim sistemi sayesinde programlarınızı, oyunlarınızı kendiniz oluşturabilirsiniz.
En hafif Dokunuşlara bile düzgün tepki veren yapısı, menü tasarımı ve geniş simgeleri ile çok rahat kullanım sunan S8500 sıradışı özellikleri de sizi etkilemeye devam ediyor.
cihazı yan çevirdiğinizde otomatik devreye giren QWERTY klavyesi ile mesajlaşma alışkanlığınızı değiştirecek hatta multitouch özelliği ile zoom yapmanın ne kadar eylenceli olduğuna tanık olacaksınız.
Anılarınız HD kalitesinde olsun.... S8500 Wave üzerinde taşıdığı 5 Megapiksel flaşlı kamerası ve eşsiz çekim modları (gülücük yakalama, güzellik modu) ile yüksek kaliteli fotoğraf çekimleri yapabilir. Videolarınızı ise HD kalitesinde çekebilirsiniz.
Üstün Donanımsal Özellikleri İle Dikkat Çekici S8500 WAVE 1GHZ'lık işlemcisi, 3G, Wi-Fi(Kablosuz iletişim), A-GPS(Dahili GPS alıcısı), 3.5mm'lik jack Girişi ve birçok özelliklerine hayran kalacaksınız...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 3G Farkıyla Görüntülü İletişim
En son teknolojiyi kullanarak 2100 Mhz hızında sevdiklerinizle görüntülü olarak konuşmanın ***fini yaşayın.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Mobil İzleyici
Telefonunuzun çalınması ya da kaybolması durumunda, sizin kartınız yerine takılan SIM kart üzerinden sizin belirlediğiniz iki numaraya SMS ile otomatik bilgi verilmesidir. Detaylı bilgi için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. .
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İmdat Mesajı
Telefonunuzun yanındaki ses açma tuşuna arka arkaya dört kez bastığınızda, daha önceden belirlediğiniz numaralara imdat mesajı gönderilir. Bu kişiler sizi geri aradığında telefon çalmadan direkt açılır ve durumunuz hakkında bilgi alır.
▌Renkler : Gri ▌Boyutlar : 118 x 56 x 10,9 mm ▌Ağırlık : 118 gr ▌Ekran : 3.3" / SUPER AMOLED / 480x800 piksel / 16.000.000 renk / Dokunmatik ▌Pil : Li-ion, 1500 mAh ▌Platform Quad-Band (GSM 850-900-1800-1900 MHz)
3G Görüntülü İletişim (UMTS 2,1 GHz)
HSDPA (7.2 Mbps)
Bada İşletim Sistemi
Telefon Profilleri (Genel,Sessiz,Toplantı,Dış Mekan vb.)
Mobil İzleyici ile çalınma durumunda cihaz takibi
İmdat Mesajı ile tek tuşla yardım mesajı gönderme
▌İş Dünyası ActiveSync altyapılı Push Mail ile e-postalarınız anında cebinizde
SyncML ile PC senkronizasyonu
Dosya Yöneticisi
Uçak Modu (Şebeke sinyali kapalıyken diğer özellikleri kullanabilme)
▌Bağlantılar Dahili GPS Alıcısı ((Google Maps))
Kablosuz Ağ Bağlantısı (Wi-Fi 802.11 b/g/n)
Bluetooth™ teknolojisi
USB ile Bilgisayar Bağlantısı
TV / Projeksiyon Bağlantısı
EDGE ile hızlı Internet
GPRS Class 10
WAP 2.0
A2DP (Bluetooth üzerinden kablosuz müzik)
▌Hafıza 2 GB Dahili Hafıza
MicroSD™ Artırılabilir Hafıza (32 GB 'a kadar)
Dahili hafıza ile sınırlı 10telefon defteri
1300 SMS kapasiteli mesaj kutusu
▌Ses & Müzik Müzik Tanıma ile ortamdaki sesi algılayarak sanatçı ve şarkı adını bulma
Eller Serbest (Speakerphone)
Görüşme Sesi Kayıt
Ortam Sesi Kayıt
Stereo FM Radyo (RDS Destekli)
Radyodan Ses Kayıt Özelliği (Stereo MP3)
Müzik Çalar
Ses Formatları: MIDI, MP3, AAC, AAC+, AMR, WMA
▌Fotoğraf 5,0 Megapiksel Flaşlı Kamera
2560x1920 piksel çözünürlük
4 x Dijital Yaklaştırma
Modlar: Gülücük yakalama, Mosaik, Panoramik çekim, Güzellik, Sürekli, Nostalji
Efektler: Portre, Manzara, Gece, Spor, Parti/İç mekan, Plaj/Kar, Şafak, Gün batımı, Sonbahar rengi, Metin
Kalite Seçimleri: Normal, İyi, Çok İyi
Yüz tanıma, Sarsıntı önleme, Göz kırpması algılama
▌Video Dahili hafıza ile sınırsız Sesli Video Kaydedici (MPEG4)
Video Oynatıcı (DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264, WMV, Real)
HD Video Oynatıcı & Kayıt (1280 x 720) @ 30fps
Mobil TV Desteği ile televizyon kanalları cebinizde
Divx Oynatıcı ile divx codec'li filmler cebinizde
▌Eğlence Yüklü Oyunlar (Asphalt 5, GuitarHero5, Tumbling dice)
Hareket Algılayıcı
▌Mesajlaşma SMS (Akıllı T9 Desteği ile)
EMS
MMS
E-mail (POP3 / IMAP4 / PUSH MAİL)
▌Kişisel Bilgi Yönetimi Takvim
Hesap makinası
Not
Görevler
Mini Günlük
Saat
Dünya zamanı
Alarm
Kronometre
▌Çağrı Yönetimi Titreşimli Uyarı
CLIP-CLIR
Arayan kişiye özel resim gösterme
Gelen Arama ve Mesaj Engelleme
Ses Profilleri
Kullanıcı grupları oluşturma
Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
Çağrı zamanı / çağrı ücreti
▌Kutu İçeriği Kullanım Kılavuzu
Standart Pil
Şarj Cihazı
Kulaklıklı Mikrofon
Bilgisayar Bağlantı Kablosu (DataCable)
Orijinal Deri Kılıf
8 GB MicroSD Hafıza Kartı Hediyesi
windows işletim sistemi olmayan telefon almam bundan sonra. bundada yok.tavsiyem windows tabanlı işletim sistemi olsun en azından destek hep destek
kalite olarak tartışılmaz samsung un kendi işletim sistemide güzel windows olup olmaması bence o kadar önemli değil.
Ama 950 tl bir cep telefonu için bence cok. Telefonun özelliklerişne baktığım zama kullanılabilir yada gunluk hayatta kullanacağmız özellik sınırlı şu olsun bu olsun mantığı yanlış bence.
iyi düşünmeni ve kullnacağın özelliklere bakarak almanı tavisye ederim. para çok sa orasını bilemıcem.
VU + duo fiyatında haberin olsun.
windows işletim sistemi veya androis olacak mutlaka..
Şuan ikisi çok iyi. wp7 de çıktı. androidin 2.2 versiyona yukseltmeside çıktı.
o kadar para verilecekse bi kere alınacaksa. dikkat edilmeli..
hoca bir yerden küp buldun sanırsam
küp falan bulmadım usta..internete bağlanmak msn mail vs... birçok özelliği var..
mini cep bilgisayarı gibi telefon...
bu özellikleri taşıyan başka tlfn var?
ben samsun i900 omnia kullanıyorum. sıfır genpa 800 tl civarı. wm6.1 rom Yüklü geliyor.
ama wm6.5 roma yukseltilebiliyor hatta bu ROMları yukleyince kullanım olarak rahatlama ve hızlanma, dokunmatikte hassasiyet artıyor. sıkıldınmı ROM yukle iphone olsun Rom yukle android olsun. olsunda olsun. Telefonumla ilgilenirim uğraşırım dersen öneririm. IMEI kayıtlı i900 sıfır 350 tlden bile var sahibinden.com da.
i7500 veya i5700de alınabilir. Android işletim sistemi ile çalışıyor. ben şahsen denemedim ama test olarak 1 saat kadar kurcaaldım i7500ü. çok beyendim.
işletim sistemi şart. bunu anladım ben.
arkadaşlar samsung 8500 wave aldım bugun 950 tl ye 10 ay taksitle...
gayet şık ve süper bir cihaz.cihazı çözmeye çalışıyorum özellikleri..