dm 500 yesıl ışıkta kaldı
arkadaşlar cihaza flash wizardla forumdakı backup yukelemeye calıştım fakat en son kopyalanıyorun yarısında kalıyor daha gıtmıyor bırkackere denedım olmadı şu an cıhazda yesıl ışık yanıyor ekranda gemınının resmı var başka bir işlev yok cihazı nasıl düzeltirim. stnbyada gecmıyor
yeşil ışık sorununa çözüm
Önce gerekli malzemeleri hazırlayalım
1)RS 232 iki ucu dişi kablo(DM 500s için)
2)Dreamup all adlı programı bir yerlerden indirin
3)EDG-Nemesis-4.4 orjinal imaj(önemli)
Eğer dreamup ile imaj atmayı biliyorsanız kesin çözüm
Dreamup all programını açtığınızda cihazınıza uygun dreamup programına tıklayın
1. Cihazı hazırlayın Dream up programını çalıştırın ****** Portu ayarlayın ve Connect butonuna tıklayın sonra cihazı fişe takın.(sıralamaya dikkat)
2. Cihaz Pc ile Connect olduğunda Flash Erase kısmı aktif olur
3. Flash Erase butonuna tıklayın karşınıza gelen menüde YES butonuna tıklayarak flaşı silmeye başlayın. Bu işlemi en az 3 defa tekrarlayın(acele etmeyin uzun sürebilir)
4. Flash Erase işlemi bittikten sonra Flash kısmından yükleyeceğimiz İmageyi seçiyoruz ve yükleme işlemini başlatıyoruz.(Nemesis 4.4)bayağı bir süre sürüyor
5. İmage yüklendikten sonra aşağıdaki menu karşımıza gelir ve image yükleme işlemi tamamlanmıştır(exit deyin programları kapatabilirsiniz
6)cihazı fişten çekin yeniden takın nemesisin açıldığını göreceksiniz nemesisin
kurulumu için birkaç seçim yaptıktan sonra(PAL-ntsc )gibi
kumandanın menü tuşundan cihazınızın ip adresini alın forumdan hoşunuza giden bir backup indirip flashwizard ile kurun
güle güle kullanın
ben çok uğraştım ,buradaki uyducularda cihaz haftalarca kaldı yapamadılar, iş başa düştü sonunda isimlerini verdiğim programlarla hallettim,hatta yeni cihaz satın aldım
sitede email adresi vermek yasakmı bilmediğim için özelden mesaj yazarsanız programları adresinize email olarak atabilirim