2,5 yıllık süren yasak bugün son buldu. Popüler video paylaşım sitesi YouTube'a erişim yasağı kaldırıldı.
30/10/2010 19:15
Yaklaşık 2,5 sene önce, yayınlanan bazı videolar nedeniyle mahkeme tarafından erişimi yasaklanan, dünyaca ünlü video paylaşım sitesi YouTube'un üzerindeki yasak nihayet kalktı. (YouTube Yasağı Kalkıyor Mu?)
Yasağa neden olan videoların kaldırıldığının tespit edilmesinin üzere, yetkili mahkeme verilen erişim yasağı kararının kaldırıldığını açıkladı.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yasaksız YouTube
Böylece uzun bir süredir Türkiye'den ulaşılamayan siteye artık resmen ulaşabilmek mümkün oldu.
YouTube yasağının kalkmasından sonra şimdi gözler bazı diğer yasaklı sitelere de çevrildi. Onların akıbetinin ne olacağını yakın gelecekte göreceğiz.
30-10-2010, 21:12
NeRoMaN
Ben halen erişemiyorum.
30-10-2010, 21:31
Hikmet™
Alıntı:
NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı
Ben halen erişemiyorum.
Sende bi sorun var heralde pc yeni format attım ve bu haberi okuyunca hiçbir ayar yapmadan girdim ve açıldı. HABER DOĞRU...
30-10-2010, 21:40
digital_52
ben denemedim amam deniyenler var acılmış hayırlı olsun diyelim tabiki iyi kullanana
30-10-2010, 21:44
Admin
Benim dnslerde otomatik youtube acıldı
30-10-2010, 21:47
NeRoMaN
Alıntı:
xxman Nickli Üyeden Alıntı
Sende bi sorun var heralde pc yeni format attım ve bu haberi okuyunca hiçbir ayar yapmadan girdim ve açıldı. HABER DOĞRU...
Pcye format atmadan önce DSN ile giriyordum.Formattan sonra aynı DSNyi kullandım girmedi.Şuan ayarsız yani denedim Youtubeye girmedi.
30-10-2010, 21:50
Volkan
yanı you tup Türkiyeden tekrar para almaya tekrardan başladı
30-10-2010, 21:52
Hikmet™
Alıntı:
NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı
Pcye format atmadan önce DSN ile giriyordum.Formattan sonra aynı DSNyi kullandım girmedi.Şuan ayarsız yani denedim Youtubeye girmedi.
İE'den denesene bi.
30-10-2010, 23:05
NeRoMaN
Alıntı:
xxman Nickli Üyeden Alıntı
İE'den denesene bi.