arkadaslar iyi günler sinyal yok yani aradıgınız servis bulunamadı uyarısı veriyor benim anladıgım kadarıyla tuner buzuk benim öyrenmek istedigim acaba nekadar masrafı cıkar
Printable View
arkadaslar iyi günler sinyal yok yani aradıgınız servis bulunamadı uyarısı veriyor benim anladıgım kadarıyla tuner buzuk benim öyrenmek istedigim acaba nekadar masrafı cıkar
Hiçbir kanal gçötermiyormu? Disecg değiştirip birde öyle denemenizde fayda var.Ayrıca farklı bir imagede deneyebilirsiniz
bendede yapıyodu ama sinyal kalitesine bağlıymış lnb yi değiştirince bu problemden kurtuldum
hocam cihazın orjinal dreambox degilde colonsa 100tl,ye yenisini al daha iyi
olabiloya bu cihazlar gerçekten hassas ben ilk önce gri kutusunu aldım kafayı yicektim kitleniyo donuyo 1 mtreden kumanda zor açlışıyo hemen ainen geri iade şimdi siyah kasa 1 kalitesini aldım hiç bi sıkıntı problem yok maşallah sonuçta elektronik cihaz işte:49:
tunerın arızalı değil bence cihazın içinde Tunerın gemen allt kısmında 220 ohm luk bir mıkro dırenc olması lazım yüksek ihitmal o arızalanmıştır. O direnç arızalandığı zaman LNB kablosunu taktığın zaman sinyal ve kalitede bir değer gelmiyorsa o direncın bozulmasından yapıyor. Eğer o kısmı incelersen direncın üzeri zaten kararmıştır.