-
Hepsi Aslan gibi
Hepsi Aslan gibi
Galatasaray'da yeni sezon öncesinde 7 futbolcu sağlık kontrolünden geçti.
Yeni sezon hazırlıklarına yarın başlayacak sarı-kırmızılı ekipte, Hasan Kabze, Cafercan, Volkan, Aykut, Aydın, Ergün ve Fevzi Bakırköy Acıbadem Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.
Kulüp doktoru Murat Çevik, futbolcularda herhangi bir soruna rastlanmadığını açıkladı.
Galatasaray'da geçtiğimiz sezon attığı kritik gollerle şampiyonluğa önemli katkıda bulunan Hasan Kabze, hastanede yaptığı açıklamada, takımda forvet ihtiyacının olmadığını dile getirerek, ''Takımdaki forvet oyuncularının yeterli olduğunu düşünüyorum. Ben de bu sene daha fazla oynamak istiyorum. Bunun için de daha fazla çalışmam gerekiyor. Daha çok oynamak istiyorum ama bunun kararını hocamız verir. Bana verilen dakikalar içinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Yeni sezonda da daha çok görev verilirse, daha iyi işler yapacağıma inanıyorum'' diye konuştu.
Hasan Kabze, kazandıkları şampiyonlukla büyük sorumluluk yüklendiklerini ifade ederek, şunları söyledi: ''Bu sezon daha başarılı olmamız gerekiyor. Bunu başaracak güçteyiz. Bu sene birçok kulvarda mücadele edeceğiz. Her kulvarda başarılı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Öncelikli hedefimiz, Şampiyonlar Ligi'ne kalmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Çünkü, geçen sene Tromsö'ye elenmiştik. Bu sene Şampiyonlar Ligi hasretimizi gidermek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda başarılı olup taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz.''