'Türkiye Bize Emrivaki Yapmasın, Protokollerden İmzamı Çekebilirim'
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
, Türkiye'nin kendilerine emrivaki yaptığını iddia ederek, böyle devam ederse protokollerden imzasını çekebileceği tehdidinde bulundu. Rus Eho Moskvı radyosuna açıklamada bulunan Sarkisyan, 10 Ekim 2009'da Zürih'te imzalanan Türkiye - Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
protokolüne işaret ederek, "Biz yeni görüşmelere veya bu protokollerde herhangi bir değişiklik yapmaya hazır değiliz. Tek taraflı olarak buna hazır değiliz. Dolayısıyla yeni müzakerelerin başlamasında bir fayda görmüyorum. Devamlılık açısından tek şey, Türklerin kendi parlamentosunda bu protokolleri onaylamasıdır" dedi.
Sarkisyan mülakatında Ankara'ya üstü kapalı mesaj göndererek, "Eğer böyle devam ederse, belki bizim için tek çıkış yolu protokollerdeki imzamızı geri çekmektir. Ki bu durumda Türkiye onaylasa bile bunun hiçbir anlamı kalmaz. Türkiye büyük devlet, Türk ekonomisi son yıllarda ciddi şekilde büyüdü. Türkiye G-20 üyesi. Tüm bunları anlıyoruz. Ama bu, Türklerin bizim için akıl hocalığına soyunacağı anlamına gelmez. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bize emri vaki yapamaz" diye konuştu.
Sarkisyan bölgede savaştan yana olmadıklarını ve Yukarı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sorununun tek çözümü için bölgede halk referandumunun yapılması gerektiğini yineledi. Ermeni lider Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
'nın bölgedeki barış rolünü överken, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
'ı da "aşırı silahlanmakla" suçladı. - MOSKOVA (Cihan Haber Ajansı) 27.01.2011 18:31
28-01-2011, 11:40
Catapult®
Çeksin ozaman acından geberip kapımıza düşer Merak etmesin o şeytan.
28-01-2011, 14:33
ercişsat
İşine Gelmeyenlerin ,Duymak İstemeyenlerin ,Kalın Kafaları Alıncaya Kadar Biz Bunu Hep Tekrarlıyacağızℂ⋆NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEℂ⋆Türk Birliği’nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türklüğün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek.sarkisyan gibi itler görecek o zaman TÜRKÜN kim olduğunu
28-01-2011, 14:59
cellini
yine kaşıntısı tuttu bu ermenilerin.
28-01-2011, 16:25
ercişsat
kaşırız be cellini
28-01-2011, 16:47
draculu45
it ürür kervan yörür
28-01-2011, 18:20
atakurtul
Yüz verenler utansın