G.saray Eskİ Oyuncusunu ÇaĞirdi : Bonservİsİnİ Al Da Gel
G.SARAY ESKİ OYUNCUSUNU ÇAĞIRDI : BONSERVİSİNİ AL DA GEL
G.Saray, D.Bakırspor’da forma giyen eski futbolcusu İlyas’a transfer teklifinde bulundu. 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu bonservis sorununu çözerse Cimbomlu olacak.
07 Temmuz 2006 Cuma 09:42
G.Saray, D.Bakırspor’da forma giyen eski futbolcusu İlyas’a transfer teklifinde bulundu. 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu bonservis sorununu çözerse Cimbomlu olacak.
HERTHA Berlin’de forma giyen Yıldıray Baştürk dışında hiçbir yerli futbolcuyla ilgilenmeyen Galatasaray’da, sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı kırmızılı yönetim, kulübün alt yapısından yetişen Diyarbakırspor’un sol kanat oyuncusu İlyas Kahraman’a transfer teklifinde bulundu.
Marek Heinz’ın yetersiz kalması nedeniyle sol kanada takviye yapılmasını isteyen teknik direktör Erik Gerets’in önerdiği isimlerden birinin de İlyas olduğu ortaya çıktı. Gerets’in, sarı kırmızılı yöneticilere, "Eğer transfer edebilirsek bize faydalı olur" dediği bildirildi.
Yönetim bunun üzerine İlyas ile temasa geçip, "Hocamız seni çok istiyor. Bonservisini al gel" diyerek transfer teklifinde bulundu. Diyarbakırspor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcu, 1-2 gün içinde yeşil kırmızılı yöneticilerle görüşerek, bonservisini almaya çalışacak. Galatasaray’ın teklifinin kendisini çok gururlandırdığını ifade eden İlyas, "Yetiştiğim kulübe dönmek benim için büyük mutluluk olacak. Galatasaraylı yöneticilerle para falan konuşmadık. Kulübümden bonservisimi aldığım taktirde boş mukaveleye imza atacağım" diye konuştu.