Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
'ı Hem Eleştirdi, Hem de Bazı Tavsiyelerde Bulundu.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Malkoçoğlu, Battal Gazi, Kara Murat gibi canlandırdığı karakterlerle Türk sinemasının bir dönemine damga vuran Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
, Kurtlar Vadisi'nin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
'ını hem eleştirdi hem de tavsiyelerde bulundu.
Arkın, Türk toplumunun sinemada bir kahramana ihtiyacı olduğunu belirterek "Çatık kaşla kahraman olunmaz. Adam 4 yıldır kaşlarını çatarak milyarlar kazandı. Vücudunu odun gibi kullanıyor, tavsiyem bir karate kursuna gitsin" dedi.
"BEN BİR KAHRAMANDIM"
Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Belediye Başkanı Murat Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
'ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, konu bugünkü Türk sinemasına gelince Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
, sözünü esirgemedi.
Türk sinemasına bugüne kadar 187 tane film kazandırdığını anlatan ünlü sanatçı, "Ben bir kahramandım ve insanların gönlünde hâlâ öyleyim" dedi. Günümüzde Türk sinemasının bir kahramanı bulunmadığını anlatan Arkın, Türk toplumunun sinemada bir kahramana ihtiyacı olduğunu, fakat zamane sanatçıları arasında bu özellikleri taşıyan bir karakterin bulunmadığını söyledi.
"VÜCUDUNU ODUN GİBİ KULLANIYOR"
Malkoçoğlu'nun hedefinde ise Kurtlar Vadisi'nin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
'ı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
vardı. Malkoçoğlu, Battal Gazi, Kara Murat karakterlerinin insanların hafızasında derin bir yer edindiğini anlatan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
, "Polat Alemdar... Adamın kaşları sürekli çatık. Çatık kaşla 4 yıldır milyarlar kazanıyor.
Ayrıca vücudunu da odun gibi kullanıyor. Kendisine tavsiyem bir an önce bir karate kursuna yazılsın. Tekvando ya da eskrim de olabilir. O zaman mimiklerine daha iyi hükmedebilir" diye konuştu. 15 dakika önce..
11-03-2011, 10:44
12eylul10
hadi be kahramanmış uydurukçu
11-03-2011, 10:49
veyselbakan
O yillarda öyleydi :)
11-03-2011, 11:54
empu_1
Malkoçoğlu, Battal Gazi, Kara Murat,
kolunda seiko saat,bazanda yukarıdan uçak geçiyodu bu filmleri çekerken.
ahhhhhaaaaaa, puuuhhhaaaaaa :) :))
11-03-2011, 15:07
kınık
Ayrıca vücudunu da odun gibi kullanıyor. Kendisine tavsiyem bir an önce bir karate kursuna yazılsın. Tekvando ya da eskrim de olabilir. O zaman mimiklerine daha iyi hükmedebilir" diye konuştu
buna katılıyorum ucuz kahramanlık olmaz biraz da hünerini göstersinsürekli silahla rol yapılmaz
11-03-2011, 17:42
atakurtul
Cüneyt arkın doğru söylemiş
11-03-2011, 21:21
muslum-baba
çuneyit dogru söylemiş odun gibi çakır daha iyi rol yapardı
11-03-2011, 22:12
Hilmi
Aynen katılıyorum odun gibi....
12-03-2011, 02:01
serhat15
Benimde eleştirilerim olacak : tam otomatik silahlarla ateş aştında kaldıklarında hiç mermi gelmiyormuş gibi ayakta durmaları yanlış ...kavga edenlerden biri yere düşünce toprak zeminde ne hikmetse takım elibiseler jilet gibi ütülü ve temiz kalıyor yanlış bu ve buna benzer çok örnekler var iyi bir filmi izleyicisi olarak butür konular dikkatimi çeker
12-03-2011, 12:16
salihkalp
Evet çatışma sahnelerini çok gerçekçi yapamıyorlar