herkese selam
merkezi sistemlerde opsiyonel switch sadece dijitürk içinmi kullanılır yoksa diğer uydular içinde kullanılabilirmi
merkezi sistem olan bi apartmanın sadece türksat ı olan. opsiyonel switch ile hotbird bağlanabilirmi acil yardım:49:
Printable View
herkese selam
merkezi sistemlerde opsiyonel switch sadece dijitürk içinmi kullanılır yoksa diğer uydular içinde kullanılabilirmi
merkezi sistem olan bi apartmanın sadece türksat ı olan. opsiyonel switch ile hotbird bağlanabilirmi acil yardım:49:
Bildiğim kadarı ile Opsiyonel switch binalardaki merkezi sistem dolu ise sonradan ilave edebileceğin herhangi bir çanağı sistemle birleştirmeye yarar. öncelikle merkezi sistem santralinin özellikleri 2. uydu bağlantısına müsait ise opsiyonel switche gerek kalmayabilir.
değil santralin ikinci uydu kısmı genel olarak bozuk bu yüzden hotbird uydusu için çanak bağlamak istiyorum Opsiyonel switch bu işi görürmü daha önce dijitürk için bağlandığını gördüm ama dijitürk bölüne bilme özelliğine sahip olduğu için hotbird e çalışırmı deneyen arkadaşların cevaplarını bekliyorum
şimdi kafamda sorun oluştu cihazın destekleyip destekmediğini nasıl anlıcaz
denedim çalıştı herkese teşekkürler
ii seyirler