Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray'da peşpeşe gelen başarısız sonuçların ardından teknik direktör Gheorhe Hagi'nin görevine son verildi.
Lig TV'nin son dakika gelişmesi olarak verdiği habere göre sarı kırmızılı yönetim Rumen teknik direktör Hagi'yle yollarını ayırdı. Medical Park Antalyaspor maçında takımın başında sahaya Tugay Kerimoğlu çıkacak.
Böylece ikinci kez Galatasaray'ın başına geçen Hagi'nin bu serüveni de kısa sürdü.
Galatasaray'da peşpeşe gelen başarısız sonuçların ardından teknik direktör Gheorhe Hagi'nin görevine son verildi.
ligtv.com.tr
23-03-2011, 00:20
MUTAF
adnan polat haciyle devam dedi, 2 saat gecmeden bu karar verildi
23-03-2011, 00:30
Baldemir
Alıntı:
BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı
adnan polat haciyle devam dedi, 2 saat gecmeden bu karar verildi
Bu liğ tv'nin haberi Gs resmi sitesinde henüz böyle haber yok
23-03-2011, 00:33
Baldemir
Haber lig tv Gs muhabiri Bahri Havadır tarafından yapılmış.
23-03-2011, 00:43
elektronik1
geç bile kalındı
23-03-2011, 01:27
Admin
GS takımına hayırlı olsun
23-03-2011, 01:36
lvnt66
gs
:frown:
Alıntı:
Baldemir Nickli Üyeden Alıntı
Lig TV'nin son dakika gelişmesi olarak verdiği habere göre sarı kırmızılı yönetim Rumen teknik direktör Hagi'yle yollarını ayırdı. Medical Park Antalyaspor maçında takımın başında sahaya Tugay Kerimoğlu çıkacak.
Böylece ikinci kez Galatasaray'ın başına geçen Hagi'nin bu serüveni de kısa sürdü.
en sonunda oldu
ligtv.com.tr
23-03-2011, 01:43
draculu45
hayırlı olsun biz cimbomlular için
23-03-2011, 02:17
AYGEZEGEN
hayırlı olsun biz cimbomlular
23-03-2011, 02:32
Quaresma_12
ohh be çok sevindim ayrıca resmi site yarın açıklayacakmış Bahri Havadır öyle dedi...