-
merkezi sistem
arkadaşlar garip bi olay oldu inşaalah çözülebilir dsm3000 cihazımla. merkezi sistem turksat yayın almıyormuş gibi gösteriyo fakat televizyonu bağlayınca sinyal alıyo dsm3000 cihazı evdeki diğer prize takıyorum orada turksat sinyal alıyor sizce neden diğer prizde sinyal yokmuş gibi gösterir cihaz direk bağladım prizden çıkardım direk bağladım yine aynı sinyal yok gibi gösteriyor
kaskad sistemlerde dsm3000 çalışmıyormu bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
-
cihazında turksat üzerindeyken lnb port ayarı genelde none diye olur sen bunu sırasıyla port 1 vs dene olumlu sonuç alrsın
-
-
-
blacker00
arkadaşım ne anlatmaya çlışıyon anlamadım
1-elinde dsm3000 uydu bulucusu var öyleme
2-bu uydu bulucusunu önce nereye takdın sinyal almadı
3-sonra nereye takdın sinyal aldı
şunu açık yazarsan yardımcıolurumsaygılar
-
bazı eski tip satfinderlar merkezi sistemden sinyal çıkışı almıyor . ama tv de gösterir. bence magicfinder uydu bulmada en iyisi hiç bi sorun yapmıo merkezi sistemdende sinyal çıkışı alıyor
-
ben garip karşılıyorum . yukarıya çıktım santral e direk bağladım sinyal göstermiyor turksatta. ama hotbird te sinyal var ama televizyon çalışıyor turksatta
-
arkadaşım santralda sinyali ölçerken
1- dsm 3000 uydu bulucusunda dayzek ayarını 1 yaptınmı
2-evdede santraldan gelen kabloyu uydu alıcısına baglamadan yine sinyal ölçtünmü
cevabını bekliyorum
-
ewet dayzek ayarını 1 yaptım evde satrelden gelen kabloyu uydu alıcısına takmadan önce baktım sinyal yok
-
arkadaşım o zaman uydu bulucusunda sinyale türksatta hangi frekansa bakıyorsun yazarmısın saygılar