Bildiğiniz bütün Backupları unutun buyrun Gemını 4.60 içeri.
Dreambox Dm 500s cihazım için hazırladığım backuptır. Clone ve orjinal cihazda denenmiştir sorunsuz çalışmaktadır. Gemini 0460 alt yapısıyla hazırladım. Blue Line 2 temeasıyla gelmektedir. Time Bomb özelliğini kaldırdım. Turksat ve Eutelsat kullananlar için biçilmiş kaftandır. İçerisinde Cccam 2.1.0 ve Cccam info yüklüdür. Server kullanan arkadaşlar var/etc/CCcam.cfg dosyalarını kendilerine göre düzenleyebilirler. Disecq ayarı 1-Turksat, 2-Dijiturk olarak ayarlıdır kanalları görüntüleyemez iseniz menü/kurulum/servis arama/uydu yapılandırma dan gerekli düzenlemeyemi yapabilirsiniz.
Backupta hiçbir reklam yoktur açılış, radio, mp3 resimlerini oldukça hoş şekilde değiştirdim ilk cümlemde yazdığım gibi kendim için hazırladığım backuptır. Kanal listelerini itina ile hazırladım isimleri bile çok düzgün şekilde yazılıdır (sslerde göreceksiniz) favori listede 2 uydudada olan kanallar turksat üzerinden alınmıştır ntv spor, tv8 gibi maç esnasında şifreye giren kanallar dijiturk üzerinden alınmıştır. Buketlerde Dijiturk radioları vardır ayarlarını yaptım akvaryum ekranıyla orjinal dijiturk gibi seyredebiliyorsunuz. Buketlerde birde data klasörü vardır oradada +18 dijiturk kanalları mevcuttur. Normalde gözükmez Menu/Kurulum/Ebeveyn Kilidi/Kitlenmiş Servisleri Sakla seçeneğindeki tiki kaldırsanız buketlerde görebilirsiniz. Giriş işin şifre soracaktır 2580 dır işiniz bittikten sonra aynı dizinden tekrar gizli hale getirebilirsiniz. Cihazın açılış kanalı Trt 1 dir. Boşta kalma ve bukete girmeme problemide çözülmüştür.
Backupta 6 adet eklenti mevcuttur. Resimlerde mevcuttur. Maç bilgisi eklentisinde anlık canlı sonuçlar, maçların hangi kanalda yayınlanacağı, puan durumları gibi detaylı bilgiler mevcuttur çok seveceksiniz. Bilgiler sahadan.com dan çekilmektedir. Haberler eklentiside rss haber eklentisidir. Güncel haberler, spor haberleri, günlük burçlar, teknoloji haberleri gibi bir sürü kategori vardır. Tüm haberler, ajansspor, donanımhaber, cnnturk gibi kaliteli sitelerden çekilmiştir ve en önemlisi istenilen site eklenebilir ve türkçe karakter sorunu yoktur. Bu eklentileri kullanabilmeniz için internet bağlantısı şarttır backupta oynanabilecek 5 adet oyun vardır.
Cccam info eklentisini bilmeyenler için biraz bahsedeyim, server bilgilerinizi kart paylaşımlarını bağlantı sürelerini detaylı olarak gösterir.
Eminim başka backup aramayacaksınız, Güle güle kullanın...
Önizleme Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Backup Nasıl Yüklenir?
FlashWizardPRO.exe dosyasını çalıştırıyoruz. Configuration and Utilities e basıyoruz. Ip kismindan dreamboxımızın ip adresini yazıyoruz. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Daha sonra Install a firmware into Flash Memory e basıyoruz. Indirdiğimiz flash dosyasını sürekle ve bırak yöntemiyle Drag&Drop a file here, or open folder kısmına bırakıyoruz. Yüklensinmi sorusuna evet diyoruz. Yaklaşık 2 dakikalık bir işlem sonrası backupımız yükleniyor. Dreamboxımızın fişini çıkartıp takıyoruz kullanıma hazır. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Backup Dosyamız: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yüklem Programımız: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
V2 Versiyonu Yayında.! 11 HAZIRAN 2011
Burada yazılanlar görülen eksikler ve yeniliklerle v2 backupı hazırladım.
* Picon çalışması yapıldı. (Turksat ve Digiturk)
* satellites.xml güncellendi dünyadaki tüm uydular eklendi.
* Teletext teki türkçe karakter sorunu giderildi.
* Kanal listeleri güncellendi.
* Mosaic eklentisi kaldırıldı Pip eklentisi yüklendi.
* Internet radioları plug-in i eklendi uydu üzerinde yayını olmayan 8 adet radio eklendi.
* Yeni bulunan kanallardaki ! işaretini tek tuşla kaldırma plug-in i eklendi.
* Rss haber içerikleri kuvvetlendirildi.
* Addons a 4 adet site daha eklendi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
17-05-2011, 19:40
selvi64
abi ''aradığınız servis bulunamadı'' uyarıs veriyormu bu imagede.
17-05-2011, 19:41
alusta
Merhaba diğer forumda da bu iddialı girişinize karşılık bazı açıklanması gereken noktaları sormuştum. 1-Kendi editlemen mi? 2-Değilse denedin mi? 3-7MB görünen imajı flashwizartla yükledin mi? ...Benzeri sorulara açıklık getirirseniz deneyebilirim.
17-05-2011, 20:12
Volkan
paylaşım için teşekkurler ama imaj değil backuptur sonuç olarak Gemını 4.60 üzerinde yağtığınız eklentiler vesayreler. Dosya uzantısının neyle yuklendiğinin önemı yok sonuç olarak bu hazırlanan bır backup. İmaj dersenız çok farklı olur.
17-05-2011, 20:49
bursa_Texas
Alıntı:
selvi64 Nickli Üyeden Alıntı
abi ''aradığınız servis bulunamadı'' uyarıs veriyormu bu imagede.
Diseqc ayarlarını doğru yaparsanız ki mesajımda detaylı olarak anlattım böyle bir uyarı almassınız.
Alıntı:
alusta Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba diğer forumda da bu iddialı girişinize karşılık bazı açıklanması gereken noktaları sormuştum. 1-Kendi editlemen mi? 2-Değilse denedin mi? 3-7MB görünen imajı flashwizartla yükledin mi? ...Benzeri sorulara açıklık getirirseniz deneyebilirim.
Çok uğraş verip hazırladığım bir dosya olduğu için böyle bir giriş yaptım biraz iddalı oldu idare edin :) Kesinlikle herşeyi bana ait olan bir çalışmadır. Yedeğide flashwizard programıyla yaptım yaklaşık 10 kadar farklı makinadada denemesini yaptım sizde yükleyin referans olmuş olursunuz bana.
Alıntı:
Volkan Nickli Üyeden Alıntı
paylaşım için teşekkurler ama imaj değil backuptur sonuç olarak Gemını 4.60 üzerinde yağtığınız eklentiler vesayreler. Dosya uzantısının neyle yuklendiğinin önemı yok sonuç olarak bu hazırlanan bır backup. İmaj dersenız çok farklı olur.
Bir telefuz hatası bu işlemin imaj olduğunu biliyordum gerekli düzenlemeleri yaptım sizde başlığı düzenlerseniz sevinirim.
18-05-2011, 01:48
securityizmir
bir de cap falan olsada görsekkkkk:wave:
18-05-2011, 08:58
ENDAK
Emeğine sağlık....
18-05-2011, 11:38
bursa_Texas
Alıntı:
securityizmir Nickli Üyeden Alıntı
bir de cap falan olsada görsekkkkk:wave:
Capslerde sorun yok buyrun başka sunucuyada attım.
Alıntı:
ENDAK Nickli Üyeden Alıntı
Emeğine sağlık....
Rica ederim güle güle kullan.
18-05-2011, 12:40
kınık
eline sağlık
18-05-2011, 14:04
bursa_Texas
Alıntı:
kınık Nickli Üyeden Alıntı