sunny/kaon(stream menülü) tps ok 04.09.2006
Printable View
sunny/kaon(stream menülü) tps ok 04.09.2006
paylaşım için teşekkürker
tps kaç günlük okey acaba
benim cihazım 16 co a1 16 co 91 i yüklemek istedim fail hatası verdi
kardeş bu kaç günlük çünkü bu yazılım yükleyince makine kendini resetliyor kaon 12 01 a5 yinede teşekkür ederiz
yazılımlar yuklendiği zaman kanal listesi silinir onun içinde kanal editor ekledimAlıntı:
yazılımlar şu an auto ama yaşanabilecek aksilikler yanı yayıncı kuruluşun
sistem değişikliğine gitmesi autoyu bozuyor onun içinde tps ok dedik bilgine.....
açıklamaların için çok teşekkür ederim memedim kardeş çalışmalarında başarılar dilerim
kanal listeside 1.ci mesaja eklendi
bu yazılımın menü şifresi nedir
sistem ayarlarına giremiyorum şifre istiyor, ayrıca daha önceki şifemi de kabul etmiyor.
kanal editörün de sanırım bir sorun var yükleme yapınca hiç kanal cıkmıyor
paylasım ıcın tesekur ederım
yazılımlarda emeği geçenlere teşekkürler
yazılımlar için çok teşekkürler umarım auto uzun sürer
teşekürler eline saglık:pepper:
sürus ve jetix varmı
TŞk İnŞallah Uzun SÜrer
memedim kardeş bunda sirus uydusu faalmi acaba ve birde radyo fonu varmı:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
paylaşım için sağol usta.
Teşekkurler memedim usta
12 c1 a5 e 12 co a5 olurmu
bilgi için sağolun..
kaç günlük eas keyler hep böglemi gidecek arkadaşlar
Hi All
Please Be aware this will only work TPS untill friday.
Paul.
ellerine sağlık
tps okey.şifre sorunu yok.fakat sunny deki atla menüsünde atladığımız kanallar gözükmüyor ve böyle bir bölüm de yok.sadece kilit,taşı,sil,yen.adlan. bölümü var.
12c1a5 yazılımı yokmu yaw :(
emeğine saglık teşekkürler usta
teş. memedim ama bu hemco yu cihaza nasıl atacağız
arkadaşlar nasıl atacağız hemco yu cihaza
atan varsa bi söylesin
cihazınızın markası yazarmısınız
menu şifresi nedir lütfen bilen varsa söylesin
0000 değil ya ne olabilir yükleyenler biliyordur
arkadaşım görüntü varken 3 defa cihazdan exıta bas sonra kumandadan 1 e bas şifre sıfırlanacaktır sonra 0000 gir olur kolay gelsin
eline saglık
sunny 12.c1.a5
aotu varmı
menu şifresini hala bulamadım yardım
arkadaşlar aynı şifre sorunuyla bende karşılaştım
herkes bildiği çözümü yazıyor hepsini denedim olmadı sonunda cihazı sistem kurma menüsünden resetledim tüm kanallar gitti yeniden kanal arattırıp düzenladim yaklaşık iki günümü aldı durum bu kolay gelsin
çalışmalarında başarılar, tşk. saygılarımla.
kuru kafayı bir kere atmıştım.bendede fail veriyor tekrar atsan flaş arıza yaparmı.
arkadaşlar tahminim bu da cumaya kadar gider heralde
ismini bilemeyeceğim ama şu an piyasada bir uydu cihazı ve aleti varmış 11 sn yede her kanalı açıyormuş fiyatı 650dolar diyorlar aslı varmı?
arkadaşlar bu yazılım gayet iyi çalışıyor keyleri çabuk buluyor umarım böyle devam eder emeği geçenlere teşekkürler
ne kadar sürer acaba
sunny 16.c0.a1 e 16.c091 uyuyormu?
arkaşım türksat 1c yi bulamadım menüde ismi farklımı türksatın eklede yapamadım ???? tps ler ok ama eline salık türksat 1c hakkında yardımcı olur musun
eline saglık usta paylaşım için teşekkürler.iyi çalışmalar.