from tamariz
Printable View
from tamariz
erro aktivasion ogait
Activation ok
ogait from portugal
aktivasyon şifrem henüz gelmedi selamlar
foruma mesaj yazamıyorum forum kurallarını kabul etmediğim uyarısı alıyorum lütfen yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılarımla
aktivasyon mesajı gelmedi
hala forumlakılıtlı gorunuyor
aktivasyon onayımı gönderirmisiniz.
siteye giriş yapıyor ama dosya ve yazı yazamıyorum aktivasyon kodu pls tşk....:crashs:
aktivasyonunuz yapılmıştır..
evet arkadaşlar aktivisyon kadu nedeniyle yazı yazamaıyorum bene yardımcı olurmusunuz
bonjour a tous aurrait aimer savoir comment avoir acces au firm 16.c0 qui fonctionne mercie et bonne annee
aktivasyon olamadım ilgileniniz lütfen.
aktivasyon linkim gelmedi yardımlarınızı bekliyorum
aktivasyon please...
aktivasyon gelmediiiii
aktivasyonunuz yapıldı..
aktivasyon rica edelim.
Hesabınızı aktive edemedik çünkü bu web adresi geçersiz. Email adresinin doğruluğunu kontrol edin..
Lütfen emailden aldığınız full adrese göre tekrar deneyin. Eğer gene hata verirse aktivasyon formunu deneyin:
Aktivasyon formu
Eğer aktivasyon kodunu bilmiyorsanız, üye olurken size gelen emailden bakabilirsiniz. Eğer tekrar gönderilmesini istiyorsanız buraya tıklayın:
Aktivasyon kodu olan yeni email gönder.
Eğer tüm bunlar da olmazsa; admine email gönderin, üye olurken kullandığınız email ve kullanıcı adını belirtin...
giriş yapıyorum ama cevap yazamıyorum
aktive olmak istiyorum lütfen gereğini yaparmısınız selom
kucer06 - forumumuza giriyorum aktive olamıyorum saygılar
mesaj yazamıyorum
kucer06 mailim gelmedi saygılar
Çok teşekkür ederim forumumu seviyorum
Aktivasyon mesajı gelmedi...
benimde aktivasyon gelmedi
benimde aktivasyonum gelmedi arkadaslar
aktivasyon mesajı gelmedi lütfen yardım.
forumu mesej yazamıyorum
yardımcı olursanız sevinirim
Aktivasyon mesajım gelmedi ilğilenirseniz sevinirim
Teşekkürler Saygılar
sayın forum yöneticilerin dikkatine hale aktivasyon sorunu yaşıyom.
yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler
saygılar
benim de aktivasyounum gelmedi
aktivizyon mailim gelmedi yardım
aktivizyon mailim gelmedi yardım birde bayan olarak gözüküyorum düzeltirseniz sevinirim saygılar
aktivasyonunuz yapılmıştır kontrol panelinden düzenlemeleri yapabilirsiniz bu seferlik ben hallettim :)
teşekürler kardeş foruma ilk girişim gayet güzel tesadüfen rasladım foruma baktımm bütün tanıdık nickli arkadaşlar burda onlar burdaysa ben de burdayım onlardan cok şey orendim saygılar başarılar