ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Yeni tarife cıkıyor eskisinden farkı yok sadece 1 kuruş düşmüş ayrıca standart hatta 100 dk iptal olmuş vur deyince öldürüyorlar.Eskisi yine iyiydi
eskisi daha iyi ve uygundu bnc....
telefon fiyatları uçmuş boyle telefon fiyatımı olur saki konuşmak yasak diyorlar önceki telefon tarıfesi iyidi şimdi isi konuş konuşma parasını ödüyorsun haksıslık bu
telefon fiyatları uçmuş buna bi fiyat ayarlamasına gitmezlerse herkes telefonu kapatacak
Telekomun yeni tarifesine durdurma gelince telekomda karşılıgı bu sekilde verdi.Tek basına iktidar olunca böyle oluyor.7 YIL önce kontorlu hatlarda konuşmak 1 dk 10 kontordu şimdi ise 10 dk 1 kontor veya 2 kontor
arkadaşlar insanlar ev telefonunu yalnız ADSL için kullanıyor böyle giderse herkez ev telefonu kapatması lazım cep tel. için zamanında sabit fiyatlar için mahkemelik olmuştu ev telefonu içinde zamanı geldi galiba
resmen soygun
ama bu telekom iyi ce bizi keriz sandı bakın adam bizi arıyor yurt dışından saati 1.5 ytl internet 24 mb. sınırsız + kablolu yayın 2500 euro maaş üzerinden sadece 40 euro telekomu da sattılar ya adam istedigi gibi bize kazık yapar
napalım arkadaşlar birileri yine Halkın cebinden zengin olup parasına para katacak
alyapısı bitmiş vaziyette aldıkları telekomda fiyat ucuzlatacaklarına zam yapıyorlar dolayısıyle bindikleri dalı kesiyorlar bence.
sömürülüyoruz.
Hesaplı hattaki 160 dk 100 dk indirildmiş nasıl indirimli tarife oluysa okudukca insan cıldırıyor
ben bu telekomdan nefret ediyorum bunun adı rüşfet
10.640 ytl sabit ücret artı ötv + kadeve + 14.200 yapıyor resmen zoraki rüşvet hesapladınızmı hiç bunları yani yok akşam şukadar ücretsiz
kardeşim bu saatte ücretsiz diye akşam satinimi beklemeliyim nedir bu kepazelik
böyle adamlara bu yarar zaten başımızdakiler böyle özelleştirirse adamlarda böyle yapar iyi olmuş dogru düzgün şecelerdi başlarındakileri yazık günah geliri cok olan öder ama birde düşük gelirli olan ailelerimize ne diyecegiz ??..karar sizin arkadaşlar
adsle olmasa telefonu kulanmıyacağım alın sizin olsun diyeceğim bu ne yaw resmen soygunculuk yapıyorlar .
yapacak bişey yok arkadaşlar...özellikle adsl konusunda türk telekom tekel olduğu sürece normal konuşma tarifelerinede adam istediği gibi geçiriyor tabiri caizse....bence adsl konusundaki tekelleşmeye karşı bişeyler yapmalıyız....eskiden telekom devletindi ,tekel olması devlet politikasıydı vs...ama şu an öyle bir durum yok....başka firmalarında adsl sağlayıcısı olması gerekli....aksi halde hortumlanan paralar yine bizim ceplerden çıkacak....
rezalet adsleye bicare yokmu hattı kapatayım
memnun olmadım çünkü gelen gideni aratıyor hallerine geldik
ne yazikki telefonlarla konuşmayı bıraktık sadece adsl için kullanmaktıyız zaten adsl kullanmıyanlarda yaiptal etti yada iptal etmeyi düşünmekte
:46: En güzel tepki kapattırmak ben öyle yaptım nasıl olsa cep tel. var.Benim burada iptal ettirenlerin sayısı 5 bine ulaşmış,haydi sizde katılın...
hiç memnun olmadım her ne tarife olursa olsun konuştuğumuzdan fazlşasını ödüyoruz
eeeeeeee bunun adı özelleştirme ha bi de arıza olsun kac günde geliyorlar görün. elektrik suda özelleşirse yandık. ii calışmalar. En eskiye niye dönmüyorlar
arkadaslar bunlar iyi gunler daha p.tesiden itibaren baslayip 5 sene boyunca kaziklanacagimiz gunler bizi bekliyo biraz daha ozellessin birimler gorucez sonuclari herkes isyan edecek ama durmakyok ozellestirmeye devam
ne yapmalı??? bence dişimizi sıkıp sağı solu çok fazla aramamalıyız. artık eve gelirken hanımı arayıp ekmek varmı diye bile soruyoruz. aramayı %50 düşürürsek bu türk telekoma bir mesaj olur. kazancı %50 düşünce tutuşur diye düşünüyorum. mümkün olduğunca arama yapmamalıyız. nasıl olacak bilmem....
tepki vermeden kimse bişey anlamıyor. chp bile.
özelleştirmenin bazen kötü yanlarını oldukca cok goruyoruz örnek telekomun yabancıları satılması gibi adamlar artık kendi bildiklrine hareket ediyorlar tel sabti ücreti 10 ytl oldu mecbur her ay verilecek bu para konusmasanız bile malesef özelleştirmeye ben sahsen karsıyım
arkadaşlar adamlar işlerini iyi biliyorlar öylede olsa böylede olsa kazıklıyorlar yani kazığın iki ucuda sivri.........gerisini siz anlayın...
evet resmen soygun.
özelleştirmeleri destekleyenler bir gün gelir mağduru olurlar en çok gelir getiren sektörleri hiç fiyatına peşkeş çektiler ama anlayan kim..............
bunun ekonomiyle bir ilgisi kalmadı galiba arkadaşlar.ciddi bir vicdan erezyonuna uğruyoruz,bizi bu güne kadar ayakta tutan ekonomik refahımız değildi,toplumsal değerlerimizdi .şimdi biz dahil herkes gücü yettiğince cebine çalışıyor.herkes bana bir şey olmaz diyor....herkes çalışmadan yorulmadan zengin olmak istiyor ama merak etmesinler devlette satılacak şey kalmadı ,şimdi kendilerini satacaklar onlar da peş para etmezler................
:bangin: :bangin: bunun ekonomiyle bir ilgisi kalmadı galiba arkadaşlar.ciddi bir vicdan erezyonuna uğruyoruz,bizi bu güne kadar ayakta tutan ekonomik refahımız değildi,toplumsal değerlerimizdi .şimdi biz dahil herkes gücü yettiğince cebine çalışıyor.herkes bana bir şey olmaz diyor....herkes çalışmadan yorulmadan zengin olmak istiyor ama merak etmesinler devlette satılacak şey kalmadı ,şimdi kendilerini satacaklar onlar da peş para etmezler................
telekomu lübnanlı rmeni-ingiliz ortaklığına peşkeş çekip vatanı satanlara ve bunlara oy verenlere lanet olsun.telkom reklamlarında ne diyor:neymiş fatura yüksekmiş.o zaman bağır kardeşim(yani sen bu faturayı öpüle öpüle ödeyeceksin demek istiyorlar.) bizimle reklamlar yoku ile dalga geçiyorlar.çünkü global sermayenin yerli işbirlikçileri telkomu peşkeş çekmişler ve sen global sermayenin şevkatli kucağındasın.
bizim halkımız buna müstahaktır az bile
bence bu millete az bile inşallah daha fazla zam yaparlar bu memleketin insanlarına mustahak umarım gelecek seçimde iktidarın oyları %7o olur
bu bir soygun. telefonumu kapatmayı düşünüyorum.
adsl kullanmak için telefon hattına gerek yok.
bir de halkını soyduran zihniyete yazıklar olsun başka ne diyelim.
bu ay sonunda bende hattımı kapatıyorum bence en guzel tepkı bu olmalı
böyle saçmalık olmaz konuşmasak bile bir sürü aidat, vergi, kdv vs. bunlrın yaptığı resmen soygun
Arkadaşlar her halde telefonları İptal Edeceğiz Bence Herkez Bu Konuya Duyarlı Olmalıdır.Askeri Ücretin 400 Ytl Olduğu Bir Zamanda Bu Resmen Halkın Konuşma Özgürlüğünü Kısıtlamaktır.İnşallah Kısa Zamanda Yanlıştan Dönerler.
bu ötv ler yıldırdı artık .. Zaten evde doğru dürüst kullanmıyorum cep olduktan sonra .. Sabit telefonun vakti bitti artık çağ değişiyor bunlar ise ucuzlatana akıl yolu ile pahalılaştırıyorlar..
Ben hem ADSL!mi hemde hattımı iptal ettirdim. Resmen cebimizdeki parayı alıyorlar.Alo demeden 19 YTL fatura ödedim. Artık Beni Soyamayacaklar.
şahsen bireysel tepkinin etkisinden emin olmasamda dilekçemi verdim kapatıyorun. (ben telekomun verdiğde fazlasını aldığını düşünüyorum.ve boykot ediyorum.)
Değerli Forumdaşlarım Ülke genelinde türktelekom( asıladı İTALYTELEKOM) sizce adından mütevellit bizi böyle soyması normaldir Ülke genelinde Hat kapama eylemi yapmaya ne dersiniz.İTALYAN lar kazanmasın be kardeşim.
bu tekom tam bir hırsız mileti soyuyor benimde adsl almassa kapatacagım telefonla hiç konuşmadım 32 ytl fatura gelmiş eskiden 15.16 geliyor şimdi nasıl bu düşüş fiatlar yükselmiş hangi akıllılar hazırlıyor bu fiatlar gecekten kendileri inanıyorlarmı biz fiatları düşürdük diye hey telakom kendinde inanıyormusun bu indirime???????????????
soygunun daniskası
sabit ücret karşılığı olan kontör görüşme saatleride 22:00 dan sonra olması çok kötü.insanla dalga geçiyorlar
Gelen gideni aratırmış arkadaşlar...
ArkadaŞlar Bunlar Şerefsİz Bunlar Şayet Bİzİ İnsan Yerİne Koyup BİrŞeyler Yapacak Olsalar Arkadasimin Dedİgİ Gİbİ 22:00 Den Sonra Dİye İnsanla Harbİ Dalga GeÇİyorlar Olmaz Boyle BİrŞey Kapattiralim Onlar B İze Yalvarsin Para Bİzde Arkadaslar Para Bİzde
Telokomu alanında satanında zammı yapanında bu vergilerle halkı soyanında Allah cezasını versin.Aslında biz bunları layıkı ile hakediyoruz.
Hadi durmak yok satın memleketi, peşkeş çekin elalemin ermenisi yahudisine.
Bağırın,çığırın , isyan edin bakalım kim duyacak sizleri merak ediyorum.
Saygılar,
Cem Yılmaz'ın reklam parasını nasıl ödenecek.
tüketici hakları neredeeeeeeeeeeeeeeeeee.lanet olsun
....................................ceza lan dık.......hani indirim
Bu Kazikladiklari Paralari Bİrde Gerİ Ödeyeekler Fİlan Dİ
Rezalet Burda Yazilanlari Okuyorum İnanin O Kadar Dogru Yaziyorsunuz Kİ Cem Yilmazindan Bİlmem Nesİne Kadar Ama Bİzİm Elİmİzden Sadece Bu Mu Gelİyor İkİ Kelİme Yazmak .. Bİraz Dusunelİm Kaktigimin Tlf Nunu Kapattiralim Gİtsİn ... Colugumuz Cocugumuz Var Riziklarini Caliyor Bu Şerefsİzlar
Evet Memnun Olan Kİmse Yok Ama Tepkİ Vermek Gerekİyor Bence. Adsl Kapattim Ardindan Sabİt Telefonu Da Kapattim. Şİmdİ Sira DİĞer Sabİt Telefon Ve Annemde Kİ Telefonlarda Hepsİnİ Kapattiracam. Her Ay Ortala 160 Ytl ÖdÜyorum Bundan Sonra Alsinlar Bakalim...