Yine gundemde olan konulardan biri adsl tarifeleri ben bile 3 gb kullanırken 4 gb cıktıgından beri her ay 2 gb fazla geliyor bunuda ankete dönmek ve bilgi alışverişinde bulunalım dedim
Anket 7 gun sürecektir..
Printable View
Yine gundemde olan konulardan biri adsl tarifeleri ben bile 3 gb kullanırken 4 gb cıktıgından beri her ay 2 gb fazla geliyor bunuda ankete dönmek ve bilgi alışverişinde bulunalım dedim
Anket 7 gun sürecektir..
4 gb sınırlı.şu ana kadar hiç kotayı aşmadım.:D :D
işin püf noktaları itinayla öğretilir
Ben her ay astıgım için limitsize geçtim 3gb deyken hiç aşmıyordum
3.5-4 senedir adsl kullanırım.kota aşımı nedir görmedim internetimdde
3 senedir kullanıyorum limiti aştığım pek olmadı.
Saygılar,
malesef daha 3 gb geçmedim
Evimde limitsize geçtim , çünkü kendi çapında bir forum açtığımdan dolayı , daha önce evdeki dsl yi , 2 daireye veriyordum . limiti tavan yapıyordu . hem onlara verdiğim dsl yi iptal ettim . hemde kafam rahat şimdi :45: :45: :present:
şu an limitsiz kullanıyorum rahatım
4 senedir limitsiz kullanıyom sorunyok
limitli kullanıyorum,çok fazla kullanmadığımızdan şimdiye kadar limiti aşmadım
3gb iken sınırı aşıyordum.şimdi daha fazla oturuyorum sınırı aşmadım.
bana yetmiyor ama ne yapayım yenilediğim pc nin taksiti bitene dek böyle sonraki hedefim sınırsız 2048 ;) ancak kurtarır beni her ay kotayı az bişi aşıyorum . ha bu arada isteyen kotada ne kadar yol aldı ve ağ monitörünü izlemek isterse yerli bir ücretsiz program olan EY DSL ! 1.0 programını kullanabilir bilgilerinizi girin ve o size ne kaldı ne gitti göstersin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. resmi sayfasıdır.
malesef limitli 3 GB iken fazlamız olmıyordu 4GB ye çıkalıdan sonra hep kotayı aşıyoruz bizde neden böyle oluyor bir anlam veremiyoruz
ne zamandır kullanıyorum bilmiyorum ama limitli kullanıyorum
Bence limit işi kullanıcıya göre değişir. Şahsen benim limitsiz adsl ye ihtiyacım yok.5 yıldır limitli olanı kullanıyorum ve günde 10 saat bağlı kalıyorum,htiyacım olan herşeyi indirip rahatlıkla kullanıyorum simdiye kadarda kotayı aşamadım.
Saygılarr
Şimdiye kadar 2 sefer limiti aştım.Geçen ay son iki gün 2 Gb lık kalan limiti doldurmak için indirecek program bulamadım.
4 yıldır sınırsız kullanıyorum,eve bilgisayar girdiği günden beri.....
selam, limitli pc den önce beni kasıyordu limitsizde rahatım ,sağlıcakla
ya gerçekten bende 3gb iken sınır aşımı yoktu 4 gb olunca devamlı sınır aşımı oluyo ve de aşırı bişey yapmamama rağmen anlamadım bi türlü anlatacak arkadaşları dinlemek isterim
4gb limitli kullanıyorum
4096 limitsiz kullanıyorum
limitli kullanıyorum.
ilk kullanmaya başladığım günden beri limtsiz kullanıyorum ve yaklaşık olarak 30-40 gb aralığında gidiyor downloadlarım aylık; elimden geldiğince sömürüyorum neti
3 gb iken kotayı aştığım için 6 gb ye geçtim şimdi onuda aşıyorum ne hikmetse. sanırım limitsiz tarifeye zıplayacamm ..
Benim tarife sınırsız.Çok film ve mp3 indiriyorumda
limitli kullanıyorum şimdiye kader limit açtığını görmedim zaten yetiyor saygılar
Evet bende limitliyim son 3 ay bende aşıyorum
limitli kullanıyorum ,yeterli geliyor.kotayı bir kez aştım.
limitli kullanıyorum ama limiti aştım diye 3 kez fazla para ödedim.ne yaptımki yaa neden aşılır bişeyde yapmıyorum anlamadım gitti:(
adsl 1024 ve limitsiz kullanıyorum sorun yok..
ben her ay kesin aşarım :D limitli 4 gb kullanıyorum valla sınırsıza geçmek çok iyi olur ama malum fiyat söz konusu :D
limitli kullanıyorum 2 kere aştım kotayı onun dışında pek vukuatım olmadı :):)
limitli kullanıyorum
limitli ve problemsizz....
4gb limitli kullanıyorum.
Youtubeden izlenen videolar falan kotayı asmamıza neden oluyor.Ayrıca web kamerasıda
limitsiz kullaniyorum .bole cok guzel
yaklaşık 2 senedir limitli kullanıyorum her ay kotayı aştım çok fazla indime de yapmadım
limitli kullanıyorum limidi hiç aşmadım
4096 limitsiz kullanıyorum
bende limitliydi daha önce limitsize geçtim derdim kalmadı pc kendi kendine dowland yapıyordu
bende üç senedir kullanıyorum aşmadığını çok az gördün şimdi sınısıza geçtim 1gb 49 ytl
limitsiz kullanıyorum çünkü birkaç kişi kullanıyoruz
Evde 4 bilgisayar bağlanıyo ve limitli deyince gülesimiz geliyor.Limitli bize yaramıyo en iyisi limitsiz tabii bizim durumumuzda olanlar için ..;)
Arkadaşlar ben limitli kullanırken çok aşıyordum. Şimdi limitsize geçtimde kurtuldum.
saygılar.
Limitsiz kullanıyorum. limit sınırını aşma diye bir sıkıntım yok. O yüzden çok rahatım.
Tüm dostlara iyi günler dilerim....
daha limitsiz yapiyorlarmi
limitsiz cok rahat bence lımıtlı tuzak
Her ay limiti 1,5 gb cıvarında aşıyorum limitsize geçmeyi düşünüyorum ama bu yabancı telokomunda ne yapacağını bilmediğimden güvenemiyorum.
benimde yaklaşık her ay 1,5-2 gb kota fazla geliyor bende vcd almak yerine bu kalan kotayla film indiriyorum ayda bazen 2 bazen 3 filim indiriyorum geçen ay 2 filim indirdim:D
4 yıldır kullanıyorum birkere fazla sinama izleyince 1 lira fazla ödedim.
limitsiz 1024 limit aşma derdim yok
Ara sıra limiti aşıyorum ama fatıraya yansımıyor
Bende limitsiz kullanıyorum sorun olmuyor ugrasamam limitli ile
şimdilik limitli bana yetiyor ilerde gerekirse limitsize geçerim.