Bu haftaki anketimizn konusu ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz? oylarınızı ve yorumlarınızı 7 gun boyunca bekliyoruz arkadaşlar guzel bir anket olacagı düşüncesindeyim.
Printable View
Bu haftaki anketimizn konusu ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirmiyidiniz? oylarınızı ve yorumlarınızı 7 gun boyunca bekliyoruz arkadaşlar guzel bir anket olacagı düşüncesindeyim.
keee sssiiinnn liiikkk leeeee EVET
hemde hiç düşünmeden iptal ettirirdim
Bende katılıyorum hocam hemen iptal ettiririm
1999dan beri ev telefonum var ve dahada eskiden cep telefonumda var. bu zamana kadar ev telefonuna ciddi olarak ihtiyaç duymadım. adsal hattım olmasa kesinlikle kapattırırdım. boş yere her ay fatura ödüyorum. ona odeyeceğim 15 ytl ile ya 100 kontor alırım yada cep telefonu faturama katkıda bulunurum..
adsl nin sabit telefonla alakası yok arkdaşlar.benim bir komşum sabit telefonu kapattırdı ama adsl yi kullanıyor bende daha yeni öğrendim.isterseniz bir sorun daha sağlıklı bilgi için telekom a
kesinle kapatırım hiç düşünmem bile onlara verecegim her parayla cebe kontur yüklesem güzel olmazmıydı
Kapatmakda kelimemi kaplosunu bile görmek istemezdim
boşuna sabit ücret veriyoruz
evet hemde hemen iptal ederdim yazık her ay 10,50 ytl veriyorum
1sn bile beklemezdim sabit hattan verdiğim para haram zıkkım
olsun boğazlarında kalsın hepimiz adına sömürgecilik bu yav
vermedikleri hizmetin bedelini alıyorlar
evet iptal ettirirdim
hemen iptal ettirirdim
evet neden olmasın:wave:
ArkadaŞlar Aslinda Sadece Adsl Kullanma Hakkimiz Var Ancak Bu Hakkimizi Mahkeme Yoluyla Elde Edebİlİyoruz Bu Yolu Kullanip Sadece Adsl Kullananlar Var
Hiç düşünmeden iptal ettirirdim haraç veriyormuşum gibi her ay hizmet almadan para ödemek kanıma dokunuyor. Normalde hiç telefon kullanmam 100 kontür bana 3 ay yetiyor üstelik bildiğime göre 2002 de dava kazanıldığı halde halen sabit üçret alınıyor, tabiki alırlar tüketiciyi koruyan yok, hakkını aramasına fırsat veren yok dahaaa biz çoook bedel öderiz. Adamların gösterdiği sebep çevir sesini alıncaya kadar harcanan masraf oysa adamlar kurulu düzeni satın aldılar ve ben 38 yaşındayım halen hat parası ödüyorum ne bitmez tükenmez şeymiş A.D.S.L ye güçlü bir rakip olsa tamamen türk telekomdan bağlantılarımı koparırım şimdilik beklemedeyiz.
evet iptal ettirirdim bizi keriz gibiyiyorlar
Ben Ev Telİ Israrla Kullanmiyorum Allah Mecbur Birakmasin Olsaydida Hemen İptal Ederdİm
evet iptal ettirirdim mutlaka
Malesef bu gasp tan başka bir şey değil.Kanunlar, mağdurları korumuyor her halde, kimin eli kimin cebinde belli ama ,çözüm ne acaba?
kesinlikle iptal ettiririm her ay para veriyom
bu sabit hat ücretinden hic bir zaman memnun olmadım eyer adsl olmasa ev telefonunu evime sokmayacam bilsinlerki her ay sabit üçreti yatırırken haram ederek yatırıyorum benim mesajımı lütven iletin onlara saygılar süpersatform A
çoğunluğun görüşüne aynen katılıyorum.iptal ettirmek lazım
anında hiç vakit kaybetmeden bende yatırırken haram ediyorum haksız ne kadar para aldılarsa haram olsun
evet hemen
evet ama bizi duyan yokkşiiiiiiiiiiiiiii
evet iptal ettirirdim......
ilk iş iptal ettirmek olurdu... Malesef pısırık yetkililer bi çözemedi şunu. tüketici hakları mahkemesi iptal ediyor telekom buna rağmen devam ediyor...
telekom resmen soygunculuk yapıyor 5 ytl lik görüşme yapıyorsunuz fatura size 22 ytl geliyor bu nasıl iş anlamadım.
evet iptal ettirirdim.
Bir saniye bile düşünmeden iptal ettirirdim.Çünkü her ay boşu boşuna sabit ücret ödüyorum.:rtfm:
1 dk bile düşünmez kablosunu falan söker atarım
evet iptal ettirirdim
Hemde hiç beklemeden iptal ettirirdim.
cem yılmaza dünya kadar para veriyorlar halkı kandırsın diye nerede çıkacak bukadar para 8ytllik görüşme var şişir allah şişir bir bakmısın 28ytl olmuş yazıklar olsun
Hiç vakit kaybetmezdim
evet iptal ettirirdim neyin hangi hizmetin karşılığı alınan sabit ücretler haraca bağlandık
bende olsam iptal ederim ama internetim kesilecek oneden zorunlu kalıyor yani...
hemen iptal ettirirdim.zaten kapalı ama enayi gibi sabit ücret ödüyorum
Evet iptal ettirirdim.
arkadaşlar hepsi güzelde bu anketin amacı ne, burada bir anket yapılmış ama sonuç açıklanmamış, tabiki bu konuda çoğunluğun fikri bir olacaktır ama sonuç ne? bu anketle insanlar söğüşlenmekten kurtulabilecekmi veya birilerinin yüzü kızaracakmı bu ülkede asla...
hiç zaman kaybetmeden kapatırdım.
ADSL Şartı Olmasa Sabit Telefonunuzu İptal Ettirirdim.bu nedenle türk telekomun çok kayıp verdi veşimdi yoğun reklamlara başladı
Fax ve adsl olmazsa idi kesinlikle iptal ettirirdim....
ben her şekilde iptal ettirirdim çünkü extradan para vermeye gerek yok :D
hemen iptal ettirirdim bedavadan para ödüyoruz
konuş konuşma ödemek şart katılıyorum arkadaşlar
ewet kapattırırdım.çünkü sabit ücret olayı çok canımı sıkıyor.1 ytl deil 2 ytl deil 6,89 ytl her ay sabit ücret olarak ödenmes ki.kesinlikle kapattırırdım.bu ADSL de bi çare bulurlarsa inşallah bulurlar o zaman ne yapacaklar bakalım.
Hem herhangi bir hizmet vermeden para al,bunun adı olsa olsa hat kirası olabilir.Devlette bundan KDV ve en ilginci Özel İletişim Vergisi alsın.Aslında görüşme bedelinden özel iletişim vergisi alması gerekir.... Haram zıkkım olsun....
iptal ettirelimde arkadaslar!!!!! evde coluk cocugu olanlar için de düsünürsek bi.....cep telefonu her zaman saglıklı olmayabiliyor.. sarjı bitebiliyo kontörü o an için olmayabiliyor.... :49:
adsl de tlf şard deyil iptal ettire bilir siniz tlf kapattıra bilir siniz
bir saniye bile bekletmezdim
tabiki iptal ettirirdim hiç kullanmadığım telefon için vergi ödüyorum saçmalıktan başka birşey değil bence
yahu evde kişi başına neredeyse 2 adet cep telefonu var eve internet alalım dedik başımıza gelmeyen kalmadı hepsi şirket bunların para tuzaklarından başka hiç bir kaliteli hizmetleri yok ondan sonra çıkıp türkiyede adsl kullanımı çok az diyorlar kardeşim adım başı para derseniz millet ne yapsın yok adsl alabilmeniz için sabit ev telefonu çektirin bize sonra gelin hayır kardeşim ben sabit telefon kullanmak istemiyorum sabit ücret ödemek istemiyorum çekeceksen gel tak adsl'yi telefon bağlantı ücreti adsl bağlantı ücreti yok şahsen müracaat edeceksin konuşsanda konuşmasanda bize her ay para ödeyeceksin sen işi bukadar çoğaltıp uğraşacak duruma getirirsen bu millette internet felen çektirmez ya koşullarını değiştir yada azınlıkla yetin arkadaşlar bu sözlerin hepsi telekom yetkili ve yöneticilerinedir.Ankete verilecek cevap tabiki iptal ettirirdim herkese iyi forumlar
Evet iptal ettirirdim.Çünkü verilmeyen bir hizmetin karşılığı alınıyor.Sen bana haberleşme hizmetini sunduktan sonra ücretini talep edebilirsin.Bunlar bizi k....z yerine koyarak abone parası altında yoluyorlar.Buda benim kanıma dokunuyor.Sen pazara malını getirmeden satabilirmisin ki ? Hiç konuşmasanda para talep ediyorsun.Düşüncelerimi açıklama imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim.
Evet para konusunda sıkıntı oluyor. ama ben ettirmezdim. yada ettiremezdim. çünkü telefon gerekli oluyor. çok arıyoruz sağı solu...yoksa bende ettirirdim..
selametle
Adsl hattı için telefon hattı gerekmediğini herkes blilmiyor. O yüzden bazılarının kafası karışıyor. Evet herkes gibi bende kullanmadığın bir şey için para ödemek istemiyorum. Sabit ücrete hayır..
adsl kullanmadığım halde sabit telefonum kullanımda
Evet kesinlikle iptal ettirirdim.