Yazılımlar ilgili lütfen başka konu açmayınız .
Printable View
Yazılımlar ilgili lütfen başka konu açmayınız .
üstat emege saygılar
teşekkürler
sayın yöneticim teşekkürler
ellerin dert görmesin.sağlıkla kal
Teşekkürler
sayın serkan yılmaz ksc_h/w 12 41 65 seriliri kaon yazılım da çıkartabilirmisiniz teşekkürler.....
Slm
12.41.65 Icin Nerde Var?
teşekkür arkadaşım yazılımlar için yalnız cabo için elle yeni *** girmek gerekiyor onuda artık biz yapalım hepsi ok.saygılar,
softcam yüklemede herhangi bir problem varmıdır arkadaşlar ben akşam br türlü yükleyemedim bende devamlı fail verdi
Talimata uygun yükleme yaparsan sorun olmaz.Alıntı:
satwalker Nickli Üyeden Alıntı
Yazılımları biz yapmadık sadece verdik firma verirse bizde yayınlarız..Alıntı:
murat35010 Nickli Üyeden Alıntı
Kolay gelsin
cabo için keyleri nereye girecegiz.ben keyleri girdim ama açamadım.emegi geçen tüm arkadaşlara teşekkürler
saygılar
neden kaonlarin tum modellerine yazilim gelmior.firmanin desteklemeyecek galiba.
ustalar su 12.41.65 icin de bir sey yapin lutfan.
sevgili serkan hoca elimde bir cihaz var hv 13 01 a5 bu cihaza 12 01 a5 yazılımı atsam bir sorun yasarmıyım ve ilk çıkan sarı kasa sunny bilgi verirseniz sevinirim saygılarımla
yazılımda emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
Yazılımlarda emeği geçen herkese teşekkürler
Valla hiç denemedim .Denemek lazım :hello:Alıntı:
draculu45 Nickli Üyeden Alıntı
olmaz arkadasim
teşekürler
Akşam tv'deki maçı seyredemedim. diğer bislerde sorun yoktu konu hk.
yardımlarınızı rica ederim.
tşk.
herşey gönlüne göre olsun.yaşam boyu sağlıklı kal
eraslan eline saglık sağolasın..
selametle..
teşekkür arkadaşım eline emeğine sağlık bir şey soracağım arkadaşım bende devamlı pin kodu çıkıyor bu olayı bu yazılımla çözebilirmiyim sistem bilgisinden ne yaptımsa çözülmüyor saygılar,
ellerine sağlık 13.42.65 için de olursa çok sevineceğim Teşekkürler...
[QUOTE=ismailalper]ellerine sağlık 13.42.65 için de olursa çok sevineceğim Teşekkürler...[/
yazılım eklenmiştir arkadaşım yükleyebilirsiniz
teşekkürler.
saygılar
sayın eraslan kaon h/w 12 41 65 serili yazılımda çıkarabilir misiniz. teşekkürler......
sunny 7010dcız receiver cihazda 19nisan 2006 yazılını yüklü loder 2.1.9v4'tür h/ w'si12 01 a5 kaon ksc511z h / w'si 12 01 a5 'i direkt yükleyebilirmiyim saygılar
TABİ ARKADAŞIM Bİ BAKAYIMAlıntı:
hayır arkadaşım ilk olarak loaderi 619 yapman lazım ondan sonra yazılımı yükleyebilirsin saygılar...Alıntı:
tozkorkma Nickli Üyeden Alıntı
ilginize teşekkürler sayın eraslan
BUYUR ARKADAŞIM bir hata ile karşılaşırsanız yazınAlıntı:
teşekkürler sayın eraslan hemen deniyorum....
Yazılımlar için teşekkürler eraslan kardeşim
eraslan proğramı denedim bir problem yok gayet iyi çalışıyor eline emeğine sağlık.....
mgm acarmi arkadaş
çanagım olmadıgı için deneyemedim..siz deneyip bilgi verirseniz sevinirim
mgm acmadı arkadaşar olmad
ustam eline,emegine saglik..13.41.6d H/W'li cihaza bl2.19v4 kuru kafayi yûklemelerini tavsiye etmem .. en fazla loaderi 5.16 veya 5.19'dur loader bl2.19v4 atilinca 6.19'za yûkseliyor buda flash'in kilitlenmesine yol açiyor hiç bir yazilim kabul etmiyor..tek yol flash'i tekrar programlamak bu yazilimi atacak arkada$larin dikkatine...Alıntı:
eraslan Nickli Üyeden Alıntı
H/W 13.41.6d
sevgiler...
sn eraslan benim cihazım sunny 1030 sky 22 nisan yazlımı yükledim ama biss var diyorsunuz ama menüde yok biss ve biss lerde hangi kanalları izleyebiliyoruz.Aydınlatırsanız sevinirim tşk
menüde biss yoktur arkadaşım türksattaki bissler ok.
eraslan ustam eline emeğine saglık ama astradaki d+lar çalışmıyor saygılar
hispasattaki d+ paketi çal1s1yormu tesekkürler
arkadaslar 12.41.65 yine yok neden yazilim cikmior
eraslan hocam demekki bu yazılımda daha yok d+ lar genede eline saglık
emege saygı
Dosya uzantısına bakın ERASLAN yazıyor(supermod supersatforumda )Bizden almışlar bugun burada olan yazılımlar okey D+ lar şu an yokAlıntı:
HAKI Nickli Üyeden Alıntı
verdim arkadaşım 1. sayfadaki msj. lara bakAlıntı:
Mr.gold Nickli Üyeden Alıntı
d+ yoksa ne işe yarayacak bu yazılımlar dostum
Komple yazılımlar yenilenmiştir.23 nisan tarihli yazılımlara 1 ci mesajdan ulasabilirsiniz.Arka fonu beğenecegizi umuyorum..
Yüklemezsiniz olur biter.Bissler sorunsuz ve arka fondaki çiçek resimi kaldırılıp manzara kondu!!okeyAlıntı:
kınık Nickli Üyeden Alıntı
arkadaş mgm eklen se nasil olur arkadaş mgm acarmı kardeş
Mgm açarmı acmazmı bilmiyorum o uyduyu denemedik.NBA-disco-Tv8 full ok varAlıntı:
mehmett Nickli Üyeden Alıntı
mgm eklerim ama çanagım olmadıgından denemeden vermek istemiyorumAlıntı:
mehmett Nickli Üyeden Alıntı
arkadaş bu yazılımlardan hangisini ksc511cı 12.c1.a5 (üzerinde8020dcı 12.c1.a5 yazılımı var) atmalıyız (üzerindeki yazılım discoyu çözmüyor) üzerindeki yazılım .btm uzantılı
pin kodundan maksadın; cihazı her açışında master passwordu yeniden sıfırlamann gerekiyorsa, bunu cihaza komple reset atarak çözebilirsin. Ben öyle yaptım.Alıntı:
ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı
:clap2: Emeği geçenlere teşekkürler...:clap2:
sn usta
12.C1.A5 lerde Cabo yok
teşekkürler
*** defaload yapın ben denedim sorunsuz çalışıyor