Hadin Arkadaşlar Forumun Gece Kuşlarını Görelim... :D:D:D:D:D:D
Printable View
Hadin Arkadaşlar Forumun Gece Kuşlarını Görelim... :D:D:D:D:D:D
Demekki gece kuşu fazla yok ben kaçar :)
Ben varım aslında:) yeni bir site hazırlıyorum o yönden konuya bakamadım yakında bitince açıklarım sürpriz olsun:)
benden başka yok ben gece 01-05 arası genelde forumdayım. buyrun herkesi bekleriz
Arkadaşlar yapmayın etmeyin 3 kişimiyiz gececi burada. :D Ben daha fazla olur diyordum...
pişsttt sessiz olun biraz :D
ben ben nöbetçi co admin..:D
pardon bir ara pc başında şekerlivermişim buradayı buradayımmm
asayiş berkemal:)
gelmeye başldı işte herkes
bende burdayım
hepinize iyi forumlar ben geldim
arada bir gelir giderim
sıcaktan uyuyamadım ben de geldim.
Bende buradayım Hayırlı geceler hepinize
Slm arkadaşlar hepinize iyi geceler :d
Gündüz sıcaktan pc başına fazla gçmiyorum ama gecede fena kaptırmışım kendimi. Nese gececiler iyi geceler hepinize... :)
benide bebek uyandırdı sıcakta var zaten neyse iyi geceler!!!!
scaktan uyku tutmuyor pc başında sabahlıyorum gerçekten ADANA yanıyor arkadaşlar
Bende sıcaktan uyamadım gitti çabalaya çabalaya anca 3-4 gibi.Bilgisayar başınca geçiriyim de uykum gelsin diye bekliyorum.:D
İyi Geceler...
bende yatıyorum simdi :D
sıcaktan uyunmuyorki...pc başında pinekliyoruz..
ben forumun gece bekçisiyim herhalde :wave:
Bu gece de ayrı bir sıcak. iyisi balkonda oturup gece 3'e doğru yatağa gidip koyun saymak:D
Bende Teras kata çıkardım bilgisayarımı camıda iyice açtım şuan 20 derece kadar sıcaklık var
bende buradayım arkadaslar
sende hoşgeldin üstat
yine gece nöbetteyiz
işten yeni geldim,bütün gece kuşlarına hayırlı geceler.
Yaw uyku tutmuyor bi türlü...
Bu sıcakta nasıl uyiyim.Dışarsı içerden sıcak.Duvarlar bile sıcacık olmuş.Köyde ne güzel 1 ay serin serin uyudum.Gece 3-4 kadar uyayamıyorum.Uyusam 12'de kalkıyorum.Uyayabilen kişilere iyi geceler.Uyayamıyan kişilere iyi nöbetler:D
Yok abi ya daha o takımın maçlarını izlemiyecem..Alıntı:
LİGTV sağolsun bütün maçları bana izletecekmiş öle dediler...
Bende SİVASSPOR maçlarını izliyecem...
Bu arada DİGİTURK'un sitesinde gördüğüm kadarıyla SPORMAX...
Ekospor paketine dahil edilmiş....
İyi geceler... :wave:
Senle ben aynı durumdayız heralde...
Herkese merhabalar. uyku tutmayanlar burda anlaşılan. hadi kolay gelsin. saygılar.
[QUOTE=xxman;496706]Yok abi ya daha o takımın maçlarını izlemiyecem..
LİGTV sağolsun bütün maçları bana izletecekmiş öle dediler...
Bende SİVASSPOR maçlarını izliyecem...
Bu arada DİGİTURK'un sitesinde gördüğüm kadarıyla SPORMAX...
Ekospor paketine dahil edilmiş....
İyi geceler... :wave:
Benim çok değer verdiğim bi arkadaşım var Fenerli işler iyi gitdimi fener bayrağını eve dükkana her yere asar fenerde işler kötüye gitdimi sessiz sedasız bayrakları indirir arkadaşları şaka yapmasın diye şaka yapanlarada ben feneri bıraktım diye cevap verir sende işin kolayını bulmuşsun o arkadaş gibi:wave:
Bu gecede burdayız.Sıcaktan,sesten uyunmaz.
İstanbul'un göbeğindeyiz.Karşı komşularımızın evde çığlık atarak gece 3 kadar konuşması,araba sesi,gece dolaşan insanların sesleri,grupça gezmeye gidenlerin sesleri bunlar yeterde artıyor.İşlek bir caddede olduğumuz gibi araba sesleri,son ses müzik açmalar yeter de artıyor.:(
Alıntı:
Hımmmm anlıyorum derdini. Benim oturduğum yerde sivas'ın en işlek caddesi (istasyon caddesi) ulan hergün düğünden dönen insanlar, gece 1-2 dinlemiyorlar kornaya asılıyorlar bende o dertten muzdaribim...
Napalım milletine uyku tutmuyor gece gezisine çıkmışlar.:D:D
herkese iyi geceler
her gece olduğu gibi yine buradayız
saat 01:00 nöbeti devralıyorum arkadaşlar 01:00--05:00 nöbeti benim
:d:d:d
yok hocam daha burdayım beraber tutalım nöbeti:smiles24:
Yarım saat önce esiyordu.Yine kesildi.Bu gece de nöbet tutayım.1 hafta tutamıcam.Yiğenime bakmaya gidiyoruz:(.
Ramazan geliyor nasıl oruç tutacağız.Neyse iyi tarafından bakayım sahur olunca kalkma derdi yok çünkü uyunmuyor:D.İnşALLAH hava biraz soğur:sad:
Akşamları açıksın ya ni.Ben bir hafta ablamda olduğum için gündüzleri açık olurum.Hiç gidesim yok(Her yaz bu acıya maruz kalıyorum:frown:).Gelirsem gündüzleri ne zaman gireceğim belli olmaz.Akşamdan sahura kadar açık olurum.Belli olmaz.Böyle giderse oruç tutamam belki.Küçükken yaptığım için bir kaç gün tutar bir kaç gün tutmam.
Ben uyuyarak tutacam :) Yoksa sıcaklardan tutamam. Geçen sene nasıl oruç tuttuğumu bi ben bilirim bide Allah. Ozaman ehliyet sınavım vardı direksiyon dersinemi gidesin oruçmu tutasın sonra direksiyon sınavınamı giresin geçensene neler çekmiştim... :) Ama ALLAH İnşallah yardım eder hepimize....
Amin.Oturduğu yerde insan terliyor.Tutsam ha uyudum sahur geldi uyanmak zorundayım.Uykumu alamayınca da asabi olanlardanım malesef.En güzel mevsim sonbahar keşke sonbaharda olsaydı ne soğuk ne sıcak hava serin.Çok ters zamana düştü.Ne yapalım tutmak zorundayız.
Ben sahura kadar cs 1.6 oynayacam online olarak. Forumda takılırım facebook'a girerim Oyun yükler oyun oynarım sahurakadar. sonrada sahur yemeğimi yer niyetlenir iftara kadar yatarım ALLAH'ın izniyle anca öle tutulur bu sıcakta başka türlü imkansız. Allah Durumu olmayanlarada yardım etsin...
Anca öyle geçer oyalanmadan uyumaya çalışmak faydasız.
Natıonal Geographic Channel'da ''Uzayın Gizemi'' diye program var.Onu izlemeye gidiyorum.İyi geceler,İyi Forumlar