aynen bende tam maç saatinde sinyal seviyesi düştü bende next uydu alıcımvar maçı izleyemdim..
Printable View
aynen bende tam maç saatinde sinyal seviyesi düştü bende next uydu alıcımvar maçı izleyemdim..
aslında bunun sebebi biraz idari biraz ke.yfi
şampiyonlar ligi maçları avrupada diğer tv platformları tarafından şifreli olarak verildiği için diyorlarki,
"hop hemşerim ben bu mnaçı avrupadaki abonelerime satıyorum,
sen avrupa üstüne şifresiz yayın yapamassın"
durum bundan ibaret
ntv spor,tv8,24,kanal a gibi kanalların biss sisteminde yayınlarını sembolik olarak basit bir şifre ile şifrelemeside bu yüzden
amma velakin "star tv" ntv spor,tv8,24,kanal a gibi, sembolik olarak şifreye girip maçı biss sisteminde basit bir şifre kullanarak verebileceği halde ,
yine biss şifreleme sistemi kullanrak ama şifreleri sadece d-smart izleyebileceği bir duruma getirmiştir
"ans" kanalı ise şifreye girmemiş fakat , yayın izdüşümünün avrupaya denk gelen kısmı türksat uydusundan zayıflatılmıştır
Konu geçmişte kaldıgı ve burda uzatsakta birşey degişmicegi için bu konuda sıkıntı duyan uefa,turksat a.ş ve yayıncı kuruluşlara bildirebilir.
Konu Kapatılmıştır.
27 ekimde tüm kanalların frekansları için uydu alıcısını uyducuyaa werdim o gündür ans kayıp 11800 h 2400 den çıkmıo bu konuda yardım edebilecek biri war mı şimdiden teşekkürler:praying: :praying:
11799 YADA 11798 olarak tarattır frekansı ben böyle yaptım oldu.
Gerekirse gerekirse daha da düşür 11797 veya 11796 .
Ans Tv 11894 2400 5/6 H - Yatay
Ans Tv : 11894 H 2400 5/6
Arkadaşlar, yeni yayınlarda Star'ın bulunduğu paketteki yayınlar çıkıyor Star tv çıkmıyor. Bu durum genelde goldmaster cihazlarda oluyor. Bunun çözümü hakkında fikri olan varmı.:ranger: :ranger:
Şuan için bazı paketlerde sinyal sorunu var onun için auto taramalarda görmeyebiliyor.Goldmasterların hemen hemen hepsinin kanal listeleri forumda mevcut onlardan kullanırsanız bu tür sorunları yaşamazsınız en azından şu uydu oturana kadar.
Kolay gelsin...
hocam bende ki next 2000 cihazı atv yi buldu diğerleri ile beraber...ama arada bir sadece atv de donmalar oluyor...buda sinyaldenmidir? diğerlerinde bişey yok...yoksa farklı bişeymi yapmalıyım?
selametle...