kesinlikle böyle bir şey söz konusu bile olamaz yani faturaya yazması ben yıllardır globe kullanıyorum bir aramadığım kanadadaki halam kaldı ne fatura ne başka bir şey geldiği yok kardeşim...
Printable View
Ben de bu gün yurtdışında ne kadar akrabam, tanıdığım varsa aradım. Yalnız bir süre sonra işyerindeki bilgisayarda kredi istedi.
Anladığım kadarıyla bu tanıtım için ve kaç dk konuşabileceğiniz biraz da şansa kalmış.
sevgili arkadaşlar ben yaklaşık bir yıldır bu tür programlarla yurtdışı görüşmeleri yapıyorum 10 euro kredi satın alıp 120 gün bedeva sabit yurt dışı telefonları arıyorum ben aylardır türkiyeyide kapsayan bir program arıyordum saolsun bu arkadaş buylmuş programı tamamen anladıktan sonra çalışmaya başlayacagım yani diyecegim bu tür programlardan ekstra bir ücret ödemiyorsunuz bu benim kesin ve tecrübelerimle edidiğim bilgim tutarsınız tutmazsınız tercih sizlerin
Program gayet guzel çalışıyor gerçekten bakalım ileriki gunler neler olacak yine aramaya devam edecezmi
arkadaşlar ben bidaha üye olamıyorum error veriyoo_!!
neden acaba _??_??.)
Tekrar tekrar teşekkür çünkü her konuştuğumda hayır duamı alıyorsun
böyle bir programı paylaştığınız için emeği geçenlere teşekkürler
görünen oki bu pragramda diğerleri gibi zaman kısıtlamalı inşallah zaman kısıtlaması olmayan bir pragram buluruz
program hoş bir porograma benziyor arkadaşlar ama şu fatura konusuna bi açıklık gelirse memnun olacagız bilen varsa bi ıspatlasın lütfennn
Emeği geçenlerin ellerine sağlık tşk güzel çalışıyorda inşallah faturaya yansımazsa baldan yenmez değilmi...