Arkadaşlar bu cihazda D+ var mı. Şimdiden teşekkürler.
Printable View
Arkadaşlar bu cihazda D+ var mı. Şimdiden teşekkürler.
d+ ları bilmiyorum ama şu an açılması gereken hotbirt uydusundaki hepsi hala tık demeden açık
arkadaşlar bu cihaz hakkında ne öğrenmek istiyorsanız pm atın böyle dalaşmakla olmaz sırf firmalara kanlıtlamak için 1 koli aldım ve isteyen firmalara görüdüm hemde devvvvvvvvv firmalar araştıracaklarmış bakalım ne çıkacak
ne marka bu cihaz
evet arkadaşlar kimse yine inamayacak am hala açık sharesiz modemsiz ve yazılımla allah allah anlamdım bu nasıl cihaz yahuuuuuuu
Cihazın açması normal.Mesela kartlart var piyasada biri o kanalları acıyorsa diger kart aynı sistem olsa bile açmıyorAlıntı:
Örnek verecem:
FreeXTV Sky modullerle anlaşması vardı acıyordu Aynı zamanda FULL X Kanallarıda başka kartlarla izleniyordu skymodul acmıyordu.
Freextv anlaşması bitince aynı sky moduller full xlerle yayınlarını devam ettirdi.Sonra *** view acılmaya başlandı vs vs. Diyecegim o ki bu anlaşmaya baglı gibi geliyor bana.
Tpsler o cihazla anlaşmışda olabilir.Cihazın için deki emu keyler o sisteme görede adepte edilmiş olabilir.Bir sürü seyler sayılır ama işte devamlılıgı cok önemli
böyle bir markayı ilk defa duydum