tabiki bayramı
Printable View
tabiki bayramı
Tesadüfen kurban bayramı ve yeni yıla giriş bir araya geldi.Böyle bir soru niye sorulur anlamadım.Ne öğrenilmek isteniyor.Yeni yılı karşılama bütün dünyada ister müslüman ister gayrimüslim istersede budist olsun bunun için insanlar bir araya gelir eğlenceyle yeni yılı kutlarlar.Ülkemiz müslüman bir ülke olduğu için kurban bayramızla beraber yeni yılı karşılayacağız.
Yeni yılın ülkemize insanlarımıza ve dünyaya huzur mutluluk ve sağlık getirmesi dileği ile yeni
yılınızı ,kurban bayramınızı kutlar saygılarımı sunarım.
Bayram namazından sonra kurban bayramını, gece 24.00'da yılbaşını dahasonraki 3 günde bayrama devam
Her ikisinide kutlarım insanların yeni yıla multu huzurlu girmesini yeni bir yılda huzurlu mutlu sağlıklı olmasını dilemenin nesi günah
ayrıca günah olan yılbaşı vs kutlamak değil bu hep yıllardır çarpıtılıyor ve çarpıtılmayada devam edecek
yılbaşı yada bayram dinimize aykırı davranışlarda bulunmassanız günah olan bir tarafı yok
Ben IrkÇi Deİlİm Her İkİsİnİde Kutluyacam
arkadaşım bende sana katılıyorum. yılbaşı ayrı bayram ayrı. bende tabiiki önce kurban bayramını, akşamda yeni yılı mutluluk, barış, para getirmesi, yaşadığımız dünyada, ülkemizde yapılan haksızlıkların düzelmesi için Allahıma dua edicam. yılbaşını eski yılın bitişine, bir sene daha yaşlandığıma değil yeni gelecek yılın biten yıldan daha iyi geçmesi için kutlayacağım. dediğin gibi dinimizde hırsızlık, tecavüzyalan gibi kötü şeyler günah olmasına rağmen devleti soymak biryana camilerimizi soyanlar, yeni doğmuş bebelerin ırzına geçenler var. neticede benim fikrim önce mubarek kurban bayramımızı kutlayalım akşama da gelecek yılın herkese akılfikir ve saadet getirmesi için yılbaşını kutlayalım.
şimdiden herkesin mubarek kurban bayramı ve yeni yılı kutlu olsun.
saygılar. :clap2:
yılbaşımı kurban bayramımı diye hiç ama hiç düşünmeden kurban bayramını kutlicaz tabiki yılmaşı bizim geleneklerimizde yok hristiyanlar yılbaşını hz isanın doğumu olarak kutlarlar ama hz isanın doğumu 24 aralık 1 ocak arası olduğu kabulleniliyor yani tam olarak belli değil belli olsa bile bir peygamberin doğumu içkiyle ağaçla sarhoşlukla vaya sapkınlılamı kutlanır tabiki hayır aslında anlatılacak uzun konular var ama kısaden hisse herkesim kurban bayramı mübarek olsun
Tabiiki mübarek kurban bayramını kutlayacagım çünkü bu bizim biz türk ve müslüman aleminin bayramı .
Elbetteki ananelerimiz neyi gerektiriyorsa onu kutlayacağım.
Tabiiki mübarek Kurban Bayramı
bu vesile ile Tüm Forum Ailesinin Şimdiden Kurbasn Bayramını Kutlar sağlık ve huzur içinde geçirmenizi dilerim .