Elinize sağlık tşk.
Printable View
Elinize sağlık tşk.
selamlar.
1 - kullandığım pc de her ne yaptım bilmiyorum ama (bilgisayarım,araçlar,klasör seçeneklerinden "her bir klasörü aynı pencerede aç" seçili iken) bilgisayarım dan hangi disk e tıklasam ayrı bir pencereden açılıyor. yani bilgisayarım penceresi üzerinde değilde ayrı bir pencerede açılıyor. buda zaman zaman basit bir pc olduğundan sistem kapanıp tekrar açılıyor.
2 - yukarda belirtiğim olaya paralel gizli dosyaları göster komutuma rağmen sistemdeki gizli dosyaları göremiyorum. tekrar gizli dosyaları göster seçeneğine gittiğimde önceki komutumun uygulanmadığını görüyorum.
konuyla ilgili olarak 2 kez format attım ama format sonrası normal, bir süre sonra yukarda belirttiğim durumlar tekrarlanıyor.
konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlardan bilgi paylaşımı bekliyor,
saygılar diliyorum.
Muhtemelen virüs kapmışsınız. Aşağıdaki WINRAR'lı dosyayı açın içinde bulunan ''SİL.RAR'' dosyasını çıkarıp içinde bulunan programları teker teker çalıştırın. İşlem bitinceye kadar yaklaşık 3-5 dakika bekleyin. Sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız. Sonuç hakkında bilgi verirsiz seviniriz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ilginize teşekkür ederim. proğram bir süreliğine virüsü siliyor.bir süre sonra veya pc yi yeniden başlatmada aynı olay tekrarlıyor. zira gi2ky.exe isimli virüsün yayılmadıdı disk kalmamıştı. sorunu format atmakla çözdüm.oda kolay bir format olmadı. c ve d disklerini silip tekrar tanıttım.kısaca pc de bir resim dahi kalmadı. sadece c ye format atmak çözüm olmadı.virüs tüm disklere yayılmıştı. flaşdiskle başka bir pc den geçmiş. nod32 virüsü görmüyor. flaş diski de formatladım.(biçimlendirdim) ama pc takmaya itina ediyorum.saygılar.
emeğinize sağlık çok teşekkürler
arkadaşlar tüm sorun bir başka pc den flasbelleğe bulaşan (gi2ky.exe) isimli virüs müş. ben pc ye format atıyorum, ardından tüm yardımcı proğramlarımın kayıtlı olduğu flasbelleği takıp proğramlarımı kurma esnasında flasbellekteki virüs tüm disklere yayılıyor. yani ben format atıp ardından bir pc yi kapatıp açmam sorucu virüs görevini tamamlıyor ve yapacağını yapıyor. en son formatta tüm diskleri sildim ve yeniden tanıttım. ardından ghost la önceden pc nin yedeğini cd ye almıştım. cd den ghost yardımıyla tüm proğramlarım yüklü olarak pc mi kurdum. bu arada flasbelleği formatladım. tek derdim o kadar proğramlarımın uçup gitmesi. ama sorun çözüldü.saygılar.
teşekkürler bilgin için bende var ama olmayan arkadaşların işine yarar
:present:teşekkürler:present:
paylaşım için saolasın işime yaradı