arkadaşlar sırada bush en büyük dikdatatör BUSH babasını da kendisi de baba saddamı yarattı sağa sola saldırttı köpeklere yem yaptı selamlar
Printable View
arkadaşlar sırada bush en büyük dikdatatör BUSH babasını da kendisi de baba saddamı yarattı sağa sola saldırttı köpeklere yem yaptı selamlar
belki asılmalıydı ama amerikan kuklası bir yönetimin
ve
amerikan idealleri dogrultusunda olmamalıydı
zalim allahın kılcıdır onunla intikam alır sonra döner ondanda intikamını alır...
şahsın idamı bir yana bu anketin yapılmasını bile doğru bulmuyorum ben. etik olarak çok yanlış. şahsi fikrimdir!!!
HAYIR Dogru bulmuyorum . müslümanı müslümana kırdırmak içindir .hırıstıyan olan başbakanıda asmaları gerekli enbaşta korkarım sırada iran suriye hele helede bizleride işin içine çekmeye başlayaçaklar ama ....!!!!!!
Ülkesinin bölünmesini istemeyen bir devlet adamı ve ülkesini Amerikaya satan bir ırak halkı ama ne yazıkki idam edilen ise Saddam. Şimdi şöyle bir düşünmek lazım. Saddamın yaptılarından bazıları tabiki tasvip etmiyorum. Ama şu andaki olan olayların Saddam döneminden daha elim ve vahim olduğu aşikar değilmidir. Size özgürlük getireceğiz diyen Amerika acaba Saddam dan daha cani değilmidir. o zaman Saddam gibi Amerikanında burada cezalandırılması gerekmiyormu. Bence Saddam her ne kadar cani olsada ölümü hakkettiğine inanmıyorum. Şunuda beşlirtmeden geçemeyeceğim bu gün Irakta olanlar Irak halkna müstehaktır. Nedenmi, nedeni çok basit. Amerika ile savaşmayıp ülkesini sattıkları için. Apo denen adama gelince asılması gereken en büyük cani olduğuna inanıyorum.
Teşekküler.
zalimligi işte sonu belki halkına cektirdikler için masum kişileri öldürtdügü için asılmalıydı ama hepsinden önemlisi bayram sabahı asılmamalıydı bu amerikanın oyunu müslümanlara zülmü hepsinden önemlisi o ne saddamın idamı o kadar suç asıl suç müslümanlıga yapılan saygısızlıktır
hayir kesin kesin sasddam idami haketmedi saygilar
doğru bulmuyorum ağır bir ceza bence daha uygun cezalar vardı bence amerikanın ırak stratejisinde yaptığı hatalardan biride bu saddamı öldürerek hiç birşeyi çözemeyeceğini ilerde anlarlar ortalığı dahada çok karıştırdılar.Amerika ırak üzerinde büyük bir oyun oynadı ve kaybetti o oyunu yanında o kadar ölen amerikalı ve ıralı insan bıraktı.Bir halkla resmen oynadılar.Saygılar...!
Yani bu konuda cok haklısınız.Saddam ulkesibi bölümü için ugrasmadıki.Apo ise turkiyede dogup büyüdü yanına aldıgı bir grup ile turkiye içersinde bir örgüt kurdu ve onbinlerce insanımız öldürüldü halada asker sehitlerimiz bu aponun kurdugu PKK örgütü tarafından öldürülmektedir.Alıntı:
Biz ne yaptık adamı besliyoruz.Onca fakir masum türkiyede insan varken bu bebek katilini besliyoruz ne yazıkki asmaya gelince avrupa birligi karsı cıkıyor.
Saddamı hemen astılar ne ilginçse hem abd oyunları malesef:devilprv:
aslında doğru bişey değil ama bizim haberlerden dolma bilgilerimize göre bilmediğimiz bir sürü şey var ne kadar saddam haksız sayılsada böyle bir idamı haketmiyodu bayram arefesi asmaları daha da düşündürücü oldu tabi sistemi yukarıdan çiziyolar ikiz kuleleri bile kendileri yıktı usame bin ladine suç attılar ama adam yıllar önce ölmüş yarınlara bakıyorum da türkiyenin halini düşünemiyorum bile