meerhabalar bende grundig marka t55 330 şase var bunun modelini ögrenebilirmiyim.cuc ile başlayan devre şeması lazım 2 direnç yanmış ögrenmem lazım yardımcı olursanın sevinirim.
Printable View
meerhabalar bende grundig marka t55 330 şase var bunun modelini ögrenebilirmiyim.cuc ile başlayan devre şeması lazım 2 direnç yanmış ögrenmem lazım yardımcı olursanın sevinirim.
slm arkadaşlar elimde cuc2130 var cihaz ikidakika çalışıyor kapanıyor besleme yüksek çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim
slm arkadaşlar arıza tüp soketinden çıktı saygılar
merhaba ustalar.benim gurundıg 37 ekran tv var.kırmızı led yanıyor.ama tv açılmıyor.100 mf/63v u değiştirdim.5 dakka çalıstı tekrar kapandı.ne yapmam lazım.
yardımcı olacak kımse yokmuu
ya arkadaşlar benim çocuk odasındaki tp623 grundig tvde şöyle bir sorun oluştu tvyi açıyorum ses var görüntü yok yalnız ekrana dikkatlice bakıldığında ufacık bir aydınlık geliyor tvyi anahtardan bir iki kere kapatıp açıyorum düzeliyor tüp soketi aklıma geldi sizce onun dışında başka bişeyden yaparmı trafo sakat olsa ekran hiç açmazdı,böyle bir arzayla karşılaşan usta oldumu hiç acaba yardımcı olursanız çok makbule geçecektir saygılarımla aliharbiye
Merhaba Ustalar,
Ben öğrenciyim ve evimde eski bir 55 ekran supercolor Grundig bir tv var. Televizyon ekranının iki yanından yarım çember biçiminde bir morlaşma var. Televizyonun ortasında kalan çember alanda renkler tamamen normal. Sadece kenarlarda bir renk bozulması var. Ögrenci oldugum için yeni bir tv maliyeti fazla benim için tamir önerilerinizi bekliyorum.
tesekkurler verilen bişlgiler icin
Arkadaşlar benim evdeki tp 623 tvde tvyi anahtardan açıyorum tvden ses çıkıyor ama ekran açmıyor yanlardan şiddetli bir iki alkışla tv ekranı yavaş yavaş açıyor ve normale dönüyor sizce sorun ne olabilir?