Anketi farkındaysanız tum herkese actık herkes yorum yapsın diye hiç bir yoruma mudale etmiyoruz anketimizin amacıda bu zaten en önemlisi herkes bir konuda bir seyler cıkarsın baskalarının fikirlerini görsün diye
Herkese saygılar:45:
Printable View
Anketi farkındaysanız tum herkese actık herkes yorum yapsın diye hiç bir yoruma mudale etmiyoruz anketimizin amacıda bu zaten en önemlisi herkes bir konuda bir seyler cıkarsın baskalarının fikirlerini görsün diye
Herkese saygılar:45:
bence ab. bızı almak deyıl bolmek ıcın uğraşıyorbunuda yasaları değişdırım kendı emellerıne ulaşmak ıcın kullanıyor asla bir muslıman ulkeyı aralarında gormek ısdeyeceklerını zannetmıyorum hem neişimız var ab. de bizi ısdemıyen bir kulupde boşverın bız yeterkı bırlık olalım bu ulkede kardeşce yaşamayı oğrenelım bızım bunlara ıhdıyacımız yok NAZO
nedir bu hükümetle derdiniz akıl almaz bisey AB ile ilişkileri bu hale getiren bu hükümet ya enflasyon dediniz tamam dedik irtica dediniz tamam dedik ama AB deyince artık yuh diyorum subjektiflik olur ama bu kadarda olmaz:nono:
Bİz Gİrmek İstİyoruz Mu Acaba Avrupa BİrlİĞİne ??!! Onlar Bİzİm Ülkemİze Gİrmek İÇİn Çaba Harcasinlar Bİzİm O İnsanlardan Bİ Beklentİmİz Yoktur Unutmayin Kİ Bİz "tÜrk" Üz Ve TÜrk KalacaĞiz Avrupali DeĞİl Sayin ArkadaŞlar. Kendİmİze Hakİm Olalim LÜtfen Ülkemİzİ Asla Ve Asla Satmayalim ..sayilar Herkeze İyİ ÇaliŞmalar ..allah İŞlerİnİzde Kolaylik Versİn..
tabiki çok zor.almazlar.ama kapıdanda uzaklaştırmazlar.çünkü çıkarları bunu gerektiriyo.
Ne zaman dinimizi değiştirirsek alacaklar bundan emin olabilirsiniz:)
Avrupa Birliğine şu andaki vaziyetimizle zaten giremeyiz. Gireceğimizi zannedenler etrafına bir bakarsa iyi olur zira gerçekten avrupanın istediği seviyeye gelemedik, kağıt üzerinde bayağı yol kat ettik inkar edemem ama icraatte uygulamada sıfır (0) O istenilen düzeye gelinse bile ben kesinlikle hayır diyeceğim(Referandumla bize sorabilirlerse).ÇÜNKÜ=AVRUPANIN HALKI; FRANSIZI, ALMANI, İSKOÇU, İNGİLİZİ, NORVEÇLİSİ VS. VS. BAKIN GERÇEKTENDE ÖNCE KENDİ MİLLİYETÇİLİĞİNİ SONRA HIRİSTİYANLILIĞINI SAVUNUYOR VE KESİNLİKLE BİZİ ARALARINDA GÖRMEK İSTEMİYORLAR.Bana göre bu bir hayal.
konu müslümanlıktan acıldı diye söylüyorum avrupada her pazar hıristiyanlar kiliseye gider dimi gitmiyende gidene karışmaz sögmez dimi gördünüz yaşadınız diye soruyorum.burada herkes müslümanlıgı bir inanc ve kişisel özgürlük olmaktan cıkarıp kendi işine nasıl gelirse öyle yorumluyor.buda ülkemizin prestijini sarsıyor öncelikle müslümanlıgın ne oldugunu insanlar ögrenecek sonra konuşacak din inanc kişilerin kendi iradeleriyle kabul ettigi bir şeydir.ve inanclarını özgürce yaşarlar ha digeride başka bir şeye inanıyordur veya inanmıyordur.gercek müslüman inanan onları sadece iyilige cagırmakla vazifelidir.iyilige cagıran bir insanada hakaret ancak cagırılan kişinin bu işin aslını incelemediginden ve bilmedigindendir.yoksa kuranı kerimde insanların huzurunu kacırın fitne cıkarın diye bir emir yok tam tersine fitne cıkarmak insan öldürmekten daha agır bir suc olarak beyan ediliyor.lütfen müslümanlık agıza alınırken ben müslümanım diyene degilde müslümanlıgı yaşayana inanın.avrupa birligi ile ilgili fikirlerimide daha evvel yazdım biz böyle düşünüyoruz.insanız yanıla biliriz sadece şahsi fikrimiz diyelim.
sittiğim seneye kadar almazlar..almazlar..almazlaaaarrr bu böyle biline..ne zaman öleceğimi bilemem ama avrupa birliğine alınmayacağımı kesin bilirim.
avrupa birliğinin ilk işi kıbız ikinci işi kıta sağanlığı daha neler çıkacak allah bilir