İlk zamanlar açıyordu sonra ne olduysa 30 sn gösterip
gidiyor.Uydu kanal taraması yaptırdıktan sonra oldu sanırım
Yazılımı atıkktan sonra H/W : 16.CO.91 olarak görünüyor
Printable View
İlk zamanlar açıyordu sonra ne olduysa 30 sn gösterip
gidiyor.Uydu kanal taraması yaptırdıktan sonra oldu sanırım
Yazılımı atıkktan sonra H/W : 16.CO.91 olarak görünüyor
SAAT ayarinida GM 00:00 yap dene yukardaki mesaja ilave olarak ..
arkadaşlar yazılımı yüklemeden önce kuru kafayı yükleyin (bl219) hw lere dikkat edin kaç tane cihaza proğramı yükledim sorunsuz çalışıyor ...
önce kurukafa attım sonra yazılımı yukledim ardından bir reset sonra işe yaramayan uyduları sildim yedeklediğim kanal listesini attım ve uydu ayarlarını yaptım sonuç: belgesel kanal da 2 dakika değil 30 sn beklemek bile tüm paketi açmaya yetiyor çok hızlı çözüyor...uyduları azaltın şiddetle tavsiye ederim ne kadar az transporder olursa o kadar hızlı çözüyor...
selam arkadaşlar cihazım 7010 d 16 00 A1 uydudan güncelleme için hangi yazılımı yüklemeliyim. teşekkürler.
Tamam işte arkadaşım madem yaptın şimdi 12.01.A5 Yazılımı yükle sanırım 2 tane war streamda Sen BM-8200CI yükle sonrada ister hazır kanal listesi at istersen kanlları tarat hotbird'de usuha tv de bekle açılır bu kadar iyi seyirler
arkadaşım alakana teşekkür ederim yazılımı talimata göre yükledim söylenen kanal üzerinde 5 dakikadan fazla beklememe rağmen açılmadı.Alıntı:
ilk önce ext+ext+ext+1 yaptım kurukafa yükledim sonra yazılımı attım sonra yedek aldığım kanal listemi yükledeim load default yaptım.fakat açılmadı yanlış birşey yapmış olabilirmiyim. teşekkürler