kaldırılmamalı
kaldırılmamalı
yaw bu ne adaletsizliktir anlaqmadım gitti.dizinin neyi vardıki kaldırıldı dizi.ne güzel işte biz gencleri vatanı korumak uğruna nasıl bi hislere itiyordu.amerikalılar böyle film dizi yaparak milleti askerliğe heveslendirmek istiyordu.gerci bizler türk evlatı olarak bunlara ihtiyacımız yok ama askere gitmek istemeyen kişiler için kurtlar vadisi bi nasihat veriyordu.ben izleyince hani yine askere alsalar beni diye içim kıpır kıpır oldu.bence çok yanlış dizinin kaldırılması.öfkeyle kınıyorum.gençlerimi yanlış bi yola itmeyecekti benim görüşüm.mafyalık falan olayı yoktu bi dizide.canım türkiyemizin savunması için her vatandaşın yapacağı şeyleri anlatıyordu dizi.yazıklar olsun rtük.sen yine bir sürü sacma sapan şeyleri yayında tutmaya devam et.kimin karısı kimle kim nerde napmış kim kiminle yatmış kalkmış yayınlarını yayında tutmaya devam et.milleti genç kızlarımızı nelere yöneltiyorsunuz umrunuzda diyil ama bi kurtlar vadisi dizisine yüzlerce bahane buluyorsunuz.ağlanacak hali var rtükün
yine ekleme yapmak istiyorum yukarda arkadaşlar eklemiş doğru bi söz.birilerin zoruna gitti veya korktular.gercekler çok iyi anlatılıyordu nede olsa.....
Başbakana kaldırılsın bölge halkı rahatsız oluyor diyen *******varya; O da tam bir *** lı.Hatta yedi sülalesi bile.Bir dizi *** savunucularını rahatsız ediyor ise o iyi bir dizidir.Sonuna kadar kurtlar vadisi..............
Bu filmi kaldıranların akıllarından şüphe duymaktayım.
rtük ü şiddetle kınıyorum türksat ta birçok abuk sabuk kanal lara izin verip böyle kaliteli gerçeklere dayalı dizilere yayından kaldırmasna bir anlam verimiyorum inş. bu şaçma kararlarından vaçgeçip diziyi tektar yayına sokarlar
Hocam adamlar istiyorki Türk milleti hiçbirşey bilmesin! Türkiye de olanlardan haberleri olmasın..etrafında dönen binlerce dolapların bilinmemesini istiyorlar..Türk milleti ni enayi yerine koymaya çalışıyolar:mad2:
????????????????????????????????????????