-
seçim sistemi değişmedikce kendi vekilimi kendi irademle seçemedikce oy hakkımı kullanmayacağım
-
ben bu ankete göre akp kazanacağına ihtimal vermiyorum akp oldu başka parti kazanamaz 5 yılda neler yaptığını gördük birde başkalarını denesek iyi olur avrupabirliği diye 5 yıl bitti gitti ama giremedikmilleti bu şekilde avuttular yapılan başka bir şey yok bence
-
şimdi arkadaşlar meşhur bir laf vardır ve herkes bilir bunu "YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME" diye 5 senedir akp hükümeti bu memleket için hiçbir şey yapmadıysa o zaman bu duble yolları yunanistan hükümeti mi yaptı??bu sadece en basit bir örnek!daha da çoğaltılabilir bu örnekler yani yapılan işleri tarafsız şekilde değerlendirmek lazım hiç kimse oy verirken o kişilerin kara kaşı kara gözü için vermiyor karşılığında hizmet almak için veriyor
-
koca 5 sende duble yol yapmış çok bir şeymi akşam avrasya tv seyrette daha neler yapmış onlarıda bir öğren akşam saat 11de başlıyor merak ette bir seyretmeni tavsiye ederim saat 11de mutlaka seyret
-
arkadaşlar şunu unutmayalım daha öncek ikdidara gelen partilerle bu ikdidardekini kıyaslayalım zamanında ecevit hükümet başda iken adam rahhmetli olduya yinede söyleyelim öksürse ekonomi tepetakla oluyordu hele kemal dervişi şu meşhur hava limanında ki karşılamaya ne demeli sanki bir sihirbaz veya bir ilah olarak görenler vardı ...o günleri unutmayalım halimize yinede şükredelim..... bun dan iysi can sağlıgı....
-
futbol takımı tutar gibi parti tutmayalım,partilere verilen devlet yardımı kalksın.benim düşüncem.
-
tabiiki deniz baykal derim...keşke gelebilsede cem uzan gelse ...tayyip canımızı çok yaktı cem uzanında canını çok yaktı ....ancak cem uzan onun hakkından gelir....vereceksin tayyibi ve akp yi cem uzanın eline geçeceksin karşısınıa patlamış mısır ve kolanıda yanına zevkle akp ve tayyibin kıvranışını seyredeceksin....slmlar...
-
hangi parti kazanacak diye değilde kime oy vereceksiniz deseydiniz ankete daha gerçekçi olurdu verilen oylar
-
hak ve hukukun üstünlüğüne inanıp kabüllenen kazanacak elbette.hazmedemeyenlerde leylek misali.................
-
Cumhurİyete Sahİp Çikmak Adina Kendİ GÖrev Ve Sormluluklarini Unutup Demokrasİyİ Hazmedemeyenler Ve YandaŞlari Kazanamayacak GerÇek CumhurİyetÇİler Ve Bu Mİllete Hİzmetİ Gaye Edİnenler Kazanacak Elbette