Altını çizdiğim kelimelerinize aynen katılıyorum:45:
arkadaşlar biribirimize karşı hoş görülü olalım her şeyden önce kardeşiz yok bir birimizden farkımız üstünlügümüz anket ve tartışma seviyeli olarak devam etsin kimse üzücü durumlara maruz kalmasın..
saygılar.
onun bunun lafını alıp durmadan aynı şeyleri soyleyen geri kafalı insanlarsınız.ataturkun soyledigi bu lafı öyle bir çarpıttınız ki goren herkes ataürkü sizin yüzünüzden din düşmanı sandı.bu ülkeyi yeni düşünce ve sözlerle ileri götürün.bakın cumhuriyetin 90.yılına dogru yaklaşıyoruz ve hala sizin gibiler 10.yıl marşında takılıp kalmış.bir gösrteiye çıkıyorsunuz turkiye laiktir laik kalacak ve 10.yıl marşını söyleyip geziniyorsunuz.asıl gerici zihniyet bunlardır.muhalefet edecekseniz bile neye ve nasıl muhalefet edeceginizi bilin...
Bak benim güzel kardeşim türkiye cumhuriyeti ordusuna tam 25 yıl hizmet ettim ve bu hizmetimin 15 yılı doğuda geçti sakın bana hür irade den bahsetme 2002 yılı şeçimlerinde güney doğuda görevli idim ve bir çeyrek altına şahsiyetini kişiliğini satan nice şerefsiz gördüm sakın bana bu ülkenin hür iradesi deyip geçme anladınmı ben aynaya her baktığımda şerefli türk ordusunun üstün hizmet ve ŞEREF madalyalı bir şahsını görürüm ve bu gün kendimi sorgulamaya alıyorum mecbur olmadığım halde neden ve niçin 15 yılımı bu ülke hudutlarında terör denen bela ile uğraşarak harcadığımı düşünüyorum senin gibi şahıslar rahat uyusun insan gibi yaşasın diyemi nice şehitler verdim yazıklar olsun size ve sizin gibi düşünenlere burdan klavyeden icraatlar yapmak kolay ama unutma eğer o klavyeden icraat yapıyorsan onda verilmiş 30000 şehidin emeği var (kellenin değil )ŞEHİDİN..sen gene cevap vermeye devam et güzel kardeşim yaz yazabildiğin kadar....
Slm. Arkadaşlar Cumhurbaşkanını elbette meclis seçmeli yasalar bunu böyle söylüyor ama eğer meclis içerisinde o makama uygun bir kişi yok ise siyasi partiler anlaşarak meclis dışından da seçilebilir.meclisin kararına saygılı olmak gerekir .demokrasinin bir tahammüller rejimi olduğunu unutmayalım.ben kendi düşüncemi söyleyeyim başörtüsü bahane edilerek bu ülkede özellikle büyükşehirlerde cami önlerinde cuma çıkışlarında eylemler yapılıyordu.bunlar neden acaba birden kesildi?merak ediyorum...sn. Necmettin Erbakan beyefendinin başbakan olduğu dönemde sn.Abdullah Gül ün libya ziyaretini hatırlayalım arkadaşlar bedevi çadırında o sahneyi lütfen atalarımıza karşı söylenen sözleri ve hakaretleri bir hatırlayalım ve unutmayalım dişişleri bakanımız sn Abdullah Gül idi. tepkisiz kaldı. bizi temsil edemedi.ve maalesef devlet adamı olamadığını gösterdi... gelelim diğer konuya yani kadınlarımızın üzerinden namusları üzerinden politika yapanlara ... arkadaşlar ,HER KADIN NAMUSUNU KENDİ İÇİN TAŞIR. Onun için kimsenin dinimizce örtünmenin farz olduğu ama türbanın farz olmadığı siyasallaştırılmadığı bir TÜRKİYE istiyorum.
sn Abdullah Gül beyefendinin değerli eşinin de türbanın bahane edilerek AİHM ye avrupa insan hakları mahkemesine başvurarak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ni ve anayasalarını yok kabul ederek şikayet etmesinide esefle karşılıyorum.ve bu gibi nedenlerle cumhurbaşkanı olmasına bende karşıyım bir vatandaş olarak... devleti oluşturan yasama yürütme ve yargının çok iyi bilinmesi gerekir.ve bu yargıya güvenmeyen bir kişinin devletin başında en üst kademesinde olmasınada gönlüm asla razı değil... bence meclise ve kabineye baktığımda en iyi adaylardan birinin sağlıkta ve sosyal güvenlikte reformlar yapan çağ atlatan biri olan sn. Murat Başeskioğlu olmasını isterdim... ama yine diyorumki ülkemiz için hayırlısı ne ise olsun ... saygılarımla....
culk diye oturdu erdoğanın alnından öperim her babayiğidin harcı değil sırasını vermek. heleki böyle bir mevki için ellerim patlarcasına alkışlıyorum........................
Bunlar bu ükeyi kendi cikarlari ugruna peskes cekmis bir yaratiklardir ben onlari herhangibi bir hayvana benzetmet istemiyorum bu dünyada yasayan bütün düsünen konusan ven konusmayan tüm canli varliklarin hepsinin kendilerine göre bir serefi ve namusu var ama bunlar ney olduklarini ben bir türlü bulamadim arastirdim ve halada arastiriyorum ama bulacagim sanmiyorum.
Bu Ülkenin örümcek kafalı, çağdışı insanlardan kurtulması lazım.