Kampanyada eski ve yeni ayırımı yapılması çok şaçma geliyor bana,eski kullanıcıların günahı ne acaba.
Printable View
Kampanyada eski ve yeni ayırımı yapılması çok şaçma geliyor bana,eski kullanıcıların günahı ne acaba.
ADSL hattımı hemen kapattırmayı planlıyorum. ve ben eski müşterisine fiat indirimi yapmayan firmadan yeni abonelik almak istiyorum tavsiye ederim birde modem sahibi olursunuz
maalesef telekomun satılmasında olan yine bizlere yani halka oldu.böyle düzenbaz,halkından kopuk,herşeylerini babaları gibi satan,kişiliksiz ve materyalist zihniyete sahip yöneticiler oldugu sürece,japonya 24 ytl ye 47 mb hızında ve sınırsız interneti kullanırken bizler olmadık ayak oyunları ve üçkagıtlara maruz kalmaya devam edecegiz...
telekomun hiç bir hizmetinden memnun değilim.vatandaşın geliri,gideri,ekonomik durumu kimsenin umrunda değil.sadece en iyi nasıl yolarız düşüncesindeler
walla bende memnun değilim.
memnun değilim.eski abonelerede indirim yapmaları lazım bence
:nono: ADSL HİZMET LERİ ÇOK AŞIRI PAHALI AVRUPADAKİ GİBİ DEĞİL BİLDİĞİM KADARİ İLE
İSTESELER DAHA UCUZLATIRLAR AMA MİLLETİ KAZIKLAMAK VARKEN MİLLETİDE ALIŞTIRMIŞ İKEN YAPMAZLAR
:nono:
ßen Memnunum. Fakat Çok pahaLı. Çinde 48 Mb kuLLanıyoRLar bizim verdiğimiz parayla...
Çalıştığım yerde hala ADSL hizmeti yok.Yıl 2007 gerisini siz düşünün...