Alıntı:
evet bu 12 03 a5 modül aktif bir şekilde algoyu yerleştirmek şu an için zor ama araştırıyoruz...
bende yalan dünyanın tek gerçeği diyorum:wave:Alıntı:
İnadına TRABZONSPOR diyorum
ustalar emeğinize sağlık yazılımgüzel çalışıyor dilerimki hep böyle devam eder.kolay gelsin teşekkürler
:present:
[QUOTE=lazista;189606][B][I][COLOR="DarkRed"]
evet bu 12 03 a5 modül aktif bir şekilde algoyu yerleştirmek şu an için zor ama araştırıyoruz...
İspanyollar tarafından yapılan bir yazılım. Başka bir forumdan alıyorsunuz. Sonra yok algo yok edit. Yapılan bir şey yok. Yazılım ispanyol kaon team tarafından yapılmıştır. Yeni bir snopy vakası.
:46:
verilen yazılım gayet iyi çalışmaktadır.cihazım 12.01.a5.stream yazılımı yüklü idi.üzerine verilen yazılımı attım.herşey ok.emeği geçen herkese teşekkür ederim
[QUOTE=FYAVUZ1;189708]biz farklı bişey mi dedik sözlerinize ve kıyasladığınız kişilere dikkat edin git sana versin o zaman tr dili ispanyollar sinir bozmayın sabah sabah daha iyisini bilyorsan vereceksin çamurla bir yere varamazsın bende o söylediğin şahıslara benzemem istemiyorsan kullanma gelip buraya da ahkam kesme
Sn @FYAVUZ !Alıntı:
Kaon clasico menülü yazılımlar İspanyol team tarafından 0 ve C board verilmiştir.Kaon team arkadaşımız @lazista receiver lara göre H/W değerlerini ayırmıştır.Ayrıca bu yazılımlarda olmayan Türkçe menü seçeneği ile baraber 8 adet dil seçeneği de şu an yapılan test çalışmaları sonucunda, arkadaşlarım ellerinden geldiği kadarı ile yazılıma entegre etmeye çalışmaktadırlar.Siz üyelerimiz için bu şekilde emek verilip, çaba harcayarak çalışılıyorsa, bu tür çalışmaları karalamak yerine, Lütfen arkadaşlarımıza kuru bir teşekkürü çok görmeyiniz.Bu tarz davranışlarınızla bir şey kazanabilmek değil, bilhassa bir şeyler kaybedeceğiniz kesinlike unutmayınız.Sevgiler.
[quote=FYAVUZ1;189708] yahu sen nasıl bır zıhnıyetle düşünebilirsin adam kendısı demıyorkı ben yazılım ustasıyım. bütün kaon tabanlı cihazlrın yazılımlarını ben cıkarıyorum. bıraz düşünsene ben veremıyorsam bırılerı gelıpte burda yazılım verecektır. sen ver. okadar ukalaca yazmayı bırak işene gelmıyorsa kullanmıyorsan yazılımı sen de saygısızlık yapma!! haddinide aşma herkes işine baksın.:smiles22:
konu kapanmıştır!