Merhaba arkadaşlar,
bu programı (12.01.A5'e çevirilmiş) Sunny 1030 a yükledim. No A/V hatası alıyorum. 219 v4 'i de yükledim. Ama kanal ararken hiç bir kanal bulmuyor. Bunun nasil çözebiliriz?
Selamlar
Merhaba arkadaşlar,
bu programı (12.01.A5'e çevirilmiş) Sunny 1030 a yükledim. No A/V hatası alıyorum. 219 v4 'i de yükledim. Ama kanal ararken hiç bir kanal bulmuyor. Bunun nasil çözebiliriz?
Selamlar
marhaba:kaon200z icin yeni bir firm varmi?
Allah Allah ben bir sorunla karşılaşmadım.12.01 A5 e bende yükledim hemde stream üzerine kaymak gibi çalışıyor.tps ler bile hızlandı.anında şak diye şifreyi bulup açıyor.emeği geçen herkese teşekkürler.Ayrıca şahsım adına İRDETO 2 nin de emuya gelmesi ümidiyle herkese iyi akşamlar diliyorum....
YAzılım çöktü arkadaşlar....geçmiş olsun..:46: ..Stream sağlammıdır acaba???
allah allah...cihaza stream yazılım atmak için kurukafayı yükledim,çalışmaya başladı....bugün hakkaten anormallikler günü...tövbe tövbe
evet no signal vre your anten bağlantılarını kontrol edin sorun yok.ben b yazlim dan sonra strem system yok ladem onda signal ver yor ama KAON-TEAM TR_HW_16.00.A1_EMU 185_DİL TÜRÇE signal ver me yorne yapbam lazm
Anlatmak istediği şu;evet no sinyal hatası veriyor anten bağlantılarını kontrol ettim sorun yok.stream sistem yazılım yükledim onda sinyal var KAON-TEAM TR_HW_16.00.A1_EMU 185_DİL TÜRÇE yazılımlarında sinyal verme problemi var ne yapmam lazım diye soruyor...Alıntı:
Sn troy200489 2004 ve öncesinde çıkan normal boardlı cihazların boardlarındaki bazı farklılıklardan dolayı bu tür no sinyal hatasını veriyor.Arkadaşların çalışmaları devam ediyor umarım bu sorunu hallederler şu an için bekleyeceğiz.Kolay gelsin