Yeni kumandalarda Mavi İnfo tuşunun altında text tuşu var şayet o kumandaya sahipseniz ,Text yuşu ile txt ye bakabilirsiniz..!!
Printable View
Yeni kumandalarda Mavi İnfo tuşunun altında text tuşu var şayet o kumandaya sahipseniz ,Text yuşu ile txt ye bakabilirsiniz..!!
:45: teşekkürler ellerine sağlık ama benim cihaz kaon 570 / hw 16.C0.91
bu modelin turkcesi varmi acaba sizde yoksa nerede bulabilirim.
sayın çakır hocam bu yazılımmınızda saat ekranda da GÖRÜNÜYORMU YANİ KANAL DEĞİŞTİRİRKEN VEYA MENÜYE BASARKEN KANAL BİLGİSİNİN YANIN DAKİ saati kast ediyorum.çünkü diğer kaon clasico yazılım larda rastlamadımda ayrıca kanal geçişleride stream yazılımına göre çok yavaş oluyor kaon yazılımları bunları düzeltiniz mi yokda aynen devam mı .Çünkü streamda menü seçenekleri az olsada mesela kanal taşıma tek tek atlama fonksiyonu yok geri çağırma listesi tek kanal ama yinede kaon clasico ya göre hızı daha iyi ve genel de şifreli kanallarda film izlerken kaçta başlayıp kaçta bittiğini bilmek benim için önemli bir unsur.hocam bunlarada bir çare arıyorlar mı sizin KAON FUN CLUP ...Ayrıca yeni yazılımınız hayırlı olsun emeği geçen tüm dostlara saygılar....
hocam seste de sorun vardı önceki yazılımda acaba onada baktınız mı çünkü ben kaon menü hastasıyım da özür dileyerek başını ağırtıyorum.Yoksa fark etmez nasıl olsa tps ikisinde de outo.Ama yine de kaon clasico yazılımı menü olarak en iyisi ama ses ve görüntü ve bazı ufak tefek ayrıntılar.teşekürler
değerli dostum çok teşekkürler. saygılar.
Alıntı:Alıntı:
Açık ve net konuşacağım bu yazılımlar a-max yazılımlarıdır..!! Model kısmına Kaon team ve hw ye FF.00.FF ve FF.C0.FF yazılarak piyasaya sunulmuştur..!!Bu yazılım dahi tüm yazılımlarla kanal geçişi yavaş ses sorunu ,saat olmaması sorunu ve benzeri sorunları ben dahil kimse halledemez..!! Bu işler benim gibi amatörlerin değil belki yazılım Mühendislerinin yapacağı işlerdir..!! Saygılar..!!
gmt olayından dolayı konulmuyor saat yanlış olur olsa bile sunny yada kaon fabrikası yazılım çıkarmıycaksa artık kutular hiç hayır gelmez zaten bu gmt 0olayı çok az makınada gerekli diğerleri doğru saatle çalışıyor