çok kötü bir skor ben galatasaraylı oldugum halde beşiktaş ve fenerbahçe'nin avrupada iyi işler yapmasını istiyom ama biz böyle skorlarla yenirdikçe avrupanın gözünde küçük düşüyoruz............
Printable View
çok kötü bir skor ben galatasaraylı oldugum halde beşiktaş ve fenerbahçe'nin avrupada iyi işler yapmasını istiyom ama biz böyle skorlarla yenirdikçe avrupanın gözünde küçük düşüyoruz............
arkadaşlar öncelikle Bir TÜRK olarak akşamki maçtan sonra çok utandım, tarihi bir hezimet yaşadık , eski yıllarda milli takımımızın ingilizlere ye 8-0 yenildiği gibi sahada beşiktaş takımı diye bi şey yoktu futbolcular ruhsuz ruhsuz sahada dolaşıyordu belkide Paf takımı çıksa bu kadar fark olmazdı maalsef takımımız 3 pas yapamadı, maçı kafalarında bitirmişler yani leverpol un kendilerini yeneceklerini kafalarına işlemişler, inanç diye bir şey kalmamış tabi çoğu kişi diyecekki derbi maçında alınan haksız yenilgiden dolayı diyecek, hayır efendim hiç alakası yok zaten takımda 2 tane yabancı var kıl oluyorum cisse ve diaata , adamların her maç için söylüyorum takıma hiç bir katkıları yok , ama maalesf biz ne yorum yaparsak yapalım tarihi hezimetle yenildik, Avrupa arenasında umarım bir daha böyle hezimetler yaşamayız,
saygılarımla
Ya Bir BEŞİKTAŞLI olarak utanıyorum nedir bu skor ...Bunun sorumlusu kimse bu milyonlarca taraftara hesap vermeli !
bu takımı bu hallere düşüren tek kişi ve tek suçlu var oda kendini yönetici sanan içi kin ve nefretle dolu yıldırım demirören
kimse başka suçlu aramasın
takımla oynayan
takımı istersem paf çıkarırım istersem ligden çekerim diyen
geçen sene haluk ulusoyla kucak kucaga otururken iyi diyen şimdi kendisi hariç herkesi istifaya çagıran yıldırım demirörern
bu kara leke beşiktaş tarihinde ve senın alnında sonsuza kadar yaşayacaktır
işte zarefin bu
bu zaferle umarım mutlu olmuşsundur
artık bu takımı daha fazla küçük düşürmeye hakkın yok
sadece çekgit birazcık beşiktaşı seviyorsan elini bu temiz takımdan çek
çünkü biz bunları haketmiyoruzzz
her zaman şu geçerlidir...liverpoola yenilebilirsin....çünkü adamlar dünya devi...5 tanede yiyebilirsin...çatır çatır oynarsın ama adam daha iyi oynar ve sana 5 atar....bu da kabul...ancak sahada teknik,taktik,fiziki performans vb. hiç bir varlık göstermezsen ve kaleci hakan tam 7 golde % 100 hatalı olup,üstüne üstlük şampiyonlar liginde hiç golü olmayan jossip benayoun'a kendi elleriyle 3 asist yapıp adama hat-trick yaptırırsa kimse kusura bakmasın darağaçları kurulur...bu dünyanın her yerinde böyledir....selametle