Adam askere gitti ses soluk yok :) umarım saglık durumu keyifleri iyidir:)
Printable View
Adam askere gitti ses soluk yok :) umarım saglık durumu keyifleri iyidir:)
eee serkan 3 aylık acemi birliğine gitti ise bilionki acemi birliğinde çarşı izni yok anca dağıtım izninde nete bakabilir. hayırlısı ile inşallah gelir.
hayırlı teskereler.
Kardeşim aşkımız, sevincimiz, yapmak istediklerimiz, SUPERSATFORUM üyelernin yüreği senin elinde, seninle atıyor seninle yaşıyor. Şen ola; şen ola yurdumuz.....
Arkadaşlar yemin törenine kadar dostumuzdan haber alamazsınız. Bakın ben alabiliyormuyum. Oğlum Manisa'dan getti Amasya'ya ve sadece oraya vardıklarına dair herkese tel görüşme izni vermişler. Ondan sonra da ses seda kesildi. Şimdilik nagra 3 sistemine geçmiş durumdalar. İnşallah 3 ay sonra onlarda kırılırda sağlıklı haberlerini alırız inşallah. Hepsine hayırlı gidip gelmeler ve tezkereler diliyorum.
Saygılar.
Esentepe kıslası ha sımdı buz gıbıdır orası daha acemılıgı bıtmedı onun yemın torenı yapacak sımdıden hayırlıs teskereler kardesım:45:
güney doğu anadoluda oluşan olağan üstü şartlar neticesinde şu an için Edirne'den kars'a kadar tüm askeri birimler Güvenlikte en üst seviye sayılan Kırmızı Alarm durumdadır.
O yüzdendirki oğlunuzdan haber alamamanız neticende kendinizi üzüntüye boğmayınız.
Enkısa süre içinde hayırlı haberleri gelir inşallah merak etmeyiniz.
hayırlı teskereler dilerim
allah hayırlısıyla ailesine eşine dostuna sevdiklerine kavuştursun