ben TC.Vatandaşı olarak kesinlikle karşıyım dokunulmazlık denen geri kalmış düşünceye.
millet vekili olduda ne oldu yani... sınırlar içerisinde her insan birse kimsenin dokunulmazlık diye lüksü olmamalı.
Printable View
ben TC.Vatandaşı olarak kesinlikle karşıyım dokunulmazlık denen geri kalmış düşünceye.
millet vekili olduda ne oldu yani... sınırlar içerisinde her insan birse kimsenin dokunulmazlık diye lüksü olmamalı.
bencede kaldırılmalı arkadaşlar
dokunulmazlıklar tamamen kaldırılmalı önüne gelen her haltı her naneyi yiyip .kendilerini olaylardan muaf kılabilmek için millet vekili diye karşımıza çıkıyor örnek FADIL AKGÜNDÜZ namıdiyar JET FADIL yurt dışında çalışan işçi kardeşlerimizin parasının üzerine yatıp millet vekilliğiyle işi yırtmak istedi ve buna benzer benzemez birçok kişiler tarafından gerçekleştirilen olaylara tanıklık ettik biz türk milleti olarak . bu tür olayların birdaha yaşanmaması için dokunulmazlıklar bence kalkmalı ve yargı yolu açılabilmeli madem milleti için orada milletinede hesap verebilmeli
mutlaka kaldırlmalı çok dürüst milletvekillerimiz var fakat mevkilerini kötü ye kullanan vekillerimizde var dokunulmazlıkların kalkması en azında caydırıcı olur bu da halkın yararına olur umarım bunu yapacak cesaret vardır meclisimizde her seçim öncesi bunu vadetip seçim sorası rafa kaldırıyorlar inancımda pek yok kaldırıcaklarına
evet kaldırılmalı ki herkese aynı adaletle davranılmalı
bencede bir an önce kadırılmalı ama kaldıramazlar çünkü şu an baştakilerin bütün çabası kendilerini ve yakın çevresini zengin etmekle meşkul dokunulmazlık kimin umurunda ülke kimin umurunda muhalefet dokunulmazlıklar kürsü hariç tümü kalsın deyince baştakiler meclisi linç etmek istiyorlar demedimi kendileride suçlarını bildiği için çoğunlukta onlarda olduğu için dokunulmazlıklar kalkmaz herkeze kolay gelsin
Tabiki kaldırılmalı ellerını kollarını sallayarak gezmemelıler
benim dokunulmazlıgım var diyeminler..........
Kaldırılması gerekiyor aslında tabii herşey tam tesisatlı ve doğru uygulanarak
Kesinlikle kalkmalı vekilimin benden farklı yanı olmamalı. Dokunulmazlığın arkasına saklanılmayınca, neler değişiyor görmek istiyorum fakat bana çok uzak ihtimal görünüyor.
Kesinlikle kaldırmazlar.