Bana yuklendi
Printable View
Bana yuklendi
Turkcell yönetimi faturalı hat kullananı zengin sanıyor herhalde oysa biz kontür sıkıntısı çekmemek için faturalı hat kullanıyoruz şimdiye kadar faturalı hat kullanana hiçbir şey yapmadı kazık atmaktan başka deprem zede olduğumuz halde deprem vergisi falan filan derken bizden iyi götürdü alternatif olarak avea hat aldım o daha kötü hiç kullanmadığım halde ayda 20 ytl gibi geliyordu geçen yıl kontürlü yapmak için avcılar şubesine gittim 25 ytl ödeyerek kontürlüye geçtim bir müddet sonra beni aradılar kontürlü hatta geçmişsiniz 25 ytl masrafını ödememişsiniz diye baii ye ödediğimi söyledim tamam dediler hatalarını öğrendiler konu kapandı diye düşündüm aylar sonra avukatları aradı tarife değişikliğinden dolayı 25 ytl borcunuz var ödememişsiniz avukatlık ücretiyle 183 ytl ödemeniz gerekiyor dedi hak etmedikleri o parayı ödedim. Turkcell i tek başına kullandığımda 100 ytl gibi fatura geliyor bir vodafon hat aldım Turkcell kullanmamaya çalışıyorum 12.5 ytl olmayınca 3 ayda bir fatura geliyor şimdilik rahatım çözümü buldum sayılır avea ya ne oldu diyeceksiniz halen duruyor 3 ayda bir kontür yüklüyorum el değişir ümidiyle bekletiyorum kampanyalar ilgimi hiç çekmiyor bence halkı nasıl konuşturabiliriz nasıl para koparabiliriz hesabıyla yapılıyor birkaç aylık kampanya yapaçaklarına kontür fiyatını aşağı çeksinler tüm oparetörle konuşma üçretini bir yapsınlar buda onların işine gelmez
Bu güzel işte çok teşekkürler..
tşk...ler kardeş güzel haber türkcellilere hayırlı olsun
*123*4# tuşlayarak gelen konturlerinize bakabilirsiniz.
bılgı için tesekkurler
bılgı için tesekkurler
turkcell bu aralar fena değil. bu arada turkcelgold ve turkcelplatinum diye 2 ayrı kampanya başlatmış..