ben bu hafta cıhazımı degıstrırıyorum arkadaslar duyurulur sunny bıttı benım ıcın...
Printable View
ben bu hafta cıhazımı degıstrırıyorum arkadaslar duyurulur sunny bıttı benım ıcın...
sunny firması tps yazlımlarını niye vermiyor
doymuşlarda ondan
sunny öyle bir yazılım getirecekki herkes küçük dilini yutacak çok büyük hazırlandıgının duyumunu alıyoruz.çok geçkalmadan verseler iyi olur sunny tutkunlarını kaybediyorlar. pazar bir kere elden kaymasın birdaha toplamak çok zordur sunny dostlara duyurulur.herzaman öncü olan sunny şimdi niye yavaş hareket ediyor anlamış degiliz. tps ler nerrde hani?
sunny marka cıhazları cevreme sevdıren ben oldum menu secenegı ve yazılımın ılk olarak bu cıhaza gelmesı etkendı tabıkı,ama sımdı sunny cıhazı elımden cıkarmak ıcın fırsat kolluyorum yazıklar olsun dıyorum baska bıseyıde dıger sunny kullanıcıları yazsın
yakında tps yazılımları gelir arkadaşlar biraz sabır
12 03 a5...1030sky severek almıştım.Şimdi pişmanım.Yazılımı verilemeyen makina.Çok yakında -yazılım çıkmaz ise-cihazımı parçalıyacağım............
ne sabırı kardeşim yazılım çıkmayan cihaz kalmadı markasını duymadığım cihazlaraı bile destek yazılıkları çıktı sunny artık bence kelepir marka cihaz oldu bundan sonra çıksa nolur ben cihazı sattım bile arkadaşıma katlılyorum doydular bunlarda müşteri veli nimeti duygusu yok olsaydı formlarda sitemlerini dile getirenlere yaslda olmasa bir kaç cümle yazabilirler yazıklar olsun size atmaca daha geçen hafta tavsiyemle arkadaşıma 8012 aldırdım şimdi bin pişmanım
Sunny Neden Yazılım Vermiyor? Olarak konu başlıgı degişmiştir.Lütfen bu konuda tartışalım herşeyi..
SlmAlıntı:
Üstadım yazılım Türkiye'de yapılmıyor ,koreden getirtiliyor yani kimse ham olarak alıp işlemesi gibi bi olay söz konusu değildir,Radiac çok mühim bi program gibi algılanıyor radiac sadece buz dağının görünen yüzüdür,yazılım veren şahıslar mesela @snopy yazılım ona hazır olarak gelir oda bizlerle paylaşır,mesela siz next yazılımlarını mach1 mi yapıyor diyorsunuz??
Bu düşünceniz tamamen yanlıştır,radiacta sistem ekleyemezsiniz,sadece var olan sistem üzerinde k£y editlersiniz,yazılıma dil eklersiniz..Radicla yazılım asla ve asla yapılmaz...
Yazılımı gerçekten editlemek varolan locları ve s criptleri değiştirmek IDAPro yazılımı ile mümkündür,sgs thomson sti5518 cihazlar için bi set bölümü vardır,yazılımı programla açtıktan sonra asm kodları meydana çıkar ve st20 programming bilmeniz lazım burayla oynayabilmeniz için..
Lafın kısası yazılımı hiçbir görevli yapmaz yapamaz,yazılımı yazmak için C++ bilmek lazım ve cihazların source kodlarını tabi ki..
Bu source kodlar korenin ve İspanyanın elindedir bizim işimiz verilen dosyayla oynamaktır o kadar,Türkiye'de gerçekten asm ile c++ ilgilenen Eski KaonTeam vardır irdetofun ,powervu,yxsdf bu şahıslar gerçekten de asm ile uğraşmışlar ve fabrikadan gerekli özeni görmedikleri için,bu işleri bırakmışlardır..
Umarım açıklayıcı olmuştur,bizlere ve kaon'a gösterdiğiniz ilgi için teşekkurler.. :)